Pár otázek o mužích a sexu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176744 22.10.2016 14:37

Dobrý den,

ráda bych znala vaše názory na mé otázky, moc ráda si i popovídám :-) Ale na úvod je mně i příteli 25, jsme spolu 3 roky.

1. Přítel začal být postupně jakoby posedlý orálním sexem ale ne tak jak byste asi čekaly, ale chce mi ho pořád dělat. Sice sem ráda ale je to taková překvapivá změna že mi to chce pořád dělat? Přijdu domů a vrhne se na mě, o víkendu i několikrát za den? Nevíte, co za tím může být? On prý sám říká že neví co to?

2. On sám sebe vidí jako málo vyvinutého a vidím, že na to myslí přito má asi tak 15 nebo 16 cm, nevíe jak ho mám přesvědčit o opaku? Mně to vyhovuje vím, že on by chtěl víc :-D

3. Náš sex trvá od zasunutí tak 20 minut? Jak je to u vás? nechci nějaká čísla statistiky, ale spíše ten reál? Pokud se nestydíte :-)

4. To je asi otázka na nějakého muže, ale nevím no. Myslí muži na to i když jsou spokojeni ve vztahu na sex s jinými ženami? Třeba mými kamarádkami, kolegyněmi nebo prostě jen tak náhodně? Mě by to nějak nenapadlo ale zajímá mě jak to může být?

5. Jak často máte sex v týdnu? Pokud se nestydíte to říct? :-)

Zatím moc díky :-)

  • 22.10.2016 20:50:54 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak 1) To opravdu neporadím, čím to může být...třeba já to zásadně mužům nedělala x let mého sexuálního života a pak jednou - a od té doby to miluju..nemůže to být třeba podobně?
    2) Tak holt ho pořád vychvalovat a říkat jak je velký a tvrdý a úžasný a že jsi spokojená maximálně.....však to znáš :-)
    3) No, jak kdy, někdy, když spolu třeba nejsme delší dobu, tak stačí pár minutek (5? :-D) ale fakt to nikdy neměříme...takže jo, 5, 20, 40...i podle předehry....fakt záleží na situaci.. :-)
    4) Pevně věřím, že ne :-D Ale řekni si spíš, co děláš Ty - líbí se Ti jiní chlapi? (ne, že bys hned na ně musela skočit...) koukáš na porno s jinými? Myslím, že třeba v představách může na jinou myslet...spíš by bylo lepší, kdyby si chlapi mysleli třeba na herečky nebo nedosažitelné ženy...ale vážně nevím :-)
    5) Opět otázka situace...ob den, ob dva...někdy se stane že 4, 6 dní nic... podle únavy, chuti, práce, času :-)

  • Hele, mě přijde, že ta jednička je kvůli tonu

  • Taky mě napadlo,že jednička souvisí s dvojkou ;-)

  • Taky bych tipovala, ze ten oral souvisi bud s tim, ze ma komplex z velikosti (a stejne, vetsina zenskejch řekne, ze sirka je dulezitejsi, nez delka) a nebo ma pocit, ze ho tak vzrusujes, ze se hned udela, tak to chce prodlouzit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist