Panna a těhotenský test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419778 23.6.2019 16:45

Na začátek bych všechny poprosila aby sem nepsali věci tipů : nevymýšlej si ,blbost, atd.
Spíše se jdu jen svěřit.

Je mi 17 a jsem panna mám přítele. Mám kamarádku která je hodně sexuálně aktivní a nevím proč jsem to sakra udělala ale cítila jsem se blbě a tak jsem jí řekla že uš jsem to dělala.
No a protože si říkáme všechno a já jsem se jí svěřila že mám uš 5 dní zpoždění tak se mě zeptala jestli nemůžu být těhotná a protože jsem jí lhala tak jsem odpověděla že nevím a ona měla doma T. Test tak abych nebyla za blbce tak jsem si ho udělala a říkala jsem si že stejně bude negativní tak co. Jenže na tom testu byla velmi slabě druhá čárka.

Myslíte si stejně jako já že ten test byl špatný ?
Nemůže se nějakým způsobem stát že bych otěhotněla ? Co si pamatuji tak jsem jednou byla na párty s přítelem a nic si z ní nepamatuji tak jsem zmatená jestli přecijenom nedošlo ke styku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jsi panna, těhotná být nemůžeš. Pokud si ale nepamatuješ, jestli k něčemu nedošlo, (i když myslím, že na poprvé by sis vzpomínala), jistá si být nemůžeš. To nejlepší,co ti můžu poradit je, aby sis koupila test a zkusila to sama. Tedy říká se, že by čárky měly být stejně silné, ale já to tak neměla. Každopádně, pokud je test pozitivní, budou čárky každý den jasnější. Test koupíš v drogerii.

  • interstellar23.6.2019 20:26

    Při dělání testu hlavně dodržuj přesně pokyny, jinak ti může vyjít falešně pozitivní. Myslím, že by si holka, co byla do té doby panna, na druhý den všimla, že ji někdo osouložit - určitě by tě bolel poševní vchod nebo bys měla i drobná poranění.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 446 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist