Panenstvo

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195799 10.2.2020 18:33

Ahojte ,chcem sa vás spýtat .Mala som prvý sex s chalanom ale zo zadu a dal si aj kondóm a hej krvacala som a bolelo to jemu to bolo príjemné ale mňa to bolelo i pár dní a vravel mi že ma odpanil len mám divný pocit že keďže má odpanil zo zadu myslíte si že už som normálne odpanena že aj spredu alebo jakto je treba odpannit zo zadu aj spredu či?prosím vás odpovedzte mi na otázky veľmi prosím dakujm

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Odpanena jsi v momentu, kdy penis vnikne do tve pochvy. Pokud ti to nedelal do zadku, odpanena jsi - mela jsi klasicky sex.

  • Můžu se zeptat, kolik Ti je? Nezlob se, ale tvoje dotazy zní jako od 12leteho dítěte.. Doufám, že už Ti bylo teda alespoň 15 let, když už za sebou máš první sex. Mě spíš zaráží, ty sis nikdy nic o sexu nečetla předtím? Nebavila ses nikdy s rodiči, kamarády atd? Než se vrhnu na první sex, tak si o tom zjistím co nejvíc, abych byla informovana:-D I když je fakt, že tohle by Ti mělo dojít i tak, pokud byl ve tvé vagine penis a je úplně jedno, při jaké poloze, panna už nejsi. A to že Te to bolelo, je po :-)prvním styku úplně normální, i krev je normální. Ale u každého je to individuální, někoho to bolí, někoho vůbec. Mimochodem, styk ze zadu při prvním sexu bych teda úplně nedoporucovala, při této poloze do Tebe penis proniká nejvíc a podle me to i nejvíc bolí.

  • No odpanit zezadu, jedině že by ti ho strčil trochu výš, do análního otvoru, ale to bys poznala.. :-D
    A jinak odpanit, mít první sex, lze v jakékoli poloze a je uplně jedno v jaké to zrovna je.. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist