Panenství, Bolest při sexu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194981 5.8.2019 6:48

Zdravím,
Je mi 18 let a s přítelem jsem se poprvé zhruba před měsícem poprvé pokoušela o první sex. Na poprvé to dost bolelo (použili jsme lubrikant, kondom) ale krev žádná.. zkoušel několikrát přirazit na prudko, vždy jen bolest ale vysledek žádný..
Od té doby jsme několikrát spolu spali a vcelku bez bolestně.. akorát že mám trvale následky po úrazu kyčle tudíž jaksi byl i zasun omezen a nebyl ve mě naplno.. minulý víkend v sobotu jsme zkusili jinou polohu kdy se do mě dostal víc a poté jsem ucitila bolest a byla na kondomu poté krev.. v neděli jsme to zkoušeli znovu a krev a bolest byla také.. mám trošku strach že to bude takhle pořád.. ale doufám v to že tedy došlo k odpanění a krvácení je spojeno s tím že je to ještě čerstvé..
Nějaké rady? Myslíte že se to spraví?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik5.8.2019 8:32

    Ahoj, řekla bych, že pokud se dostal hlouběji, mohl narazit na čípek a ten se více prokrvil a proto ta krev. Když jsi při prvním sexu nekrvácela, nemyslím si, že by to bylo protržením panenské blány. Poloha čípku se mění. Někdy je blíže poševnímu vchodu a někdy dál. To budeš muset vysledovat, aby tě to stále nebolelo. A nebo se milujte jemněji, když tě to bolí.

  • Ahoj, já ze začátku musela vždy nahoru a trvalo i 10 minut, než jsem zcela dosedla. Až za pár měsíců, to šlo v pohodě i bez tohoto.
    Hlavně vše v klidu.

  • Občas se prostě stane, že je při styku krev, obzvlášť když se jedná o něco náruživějšího. Nedělala bych z toho horor, pokud tě něco dlouhodobě po styku nebolí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist