Panenská blána

Otázku položila: Anonymní uživatelka #82224 19.12.2012 20:40

chci se zeptat nějaké zkušené holky , jestli je možné že jsem v sobě měla nějak 13 cm a panenskou blánu jsem fůrt necítila(žádná krev netekla,ani jsem necítila nějaký pocit protrhnutí) . Jako docela mě to bolelo ,ale jak říkám , žádná krev , NIC!
nevim , co si mám myslet ... ,jestli už blánu ani nemám a nevím o tom , nebo jestli je tak daleko.
Prosíím ,raďte!

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Každá žena při protržení pan. blány nekrvácí,jestli jsi cítila tlak a bolest, tak ji máš buďto poškozenou, nebo úplně protrženou. Některé ženy ji mají také pružnou, takže se jakoby "natáhne" a nepraskne... Přesně ti to řekne až gynekolog, zda ji máš, nebo ne.

  • No jak píše princessska, krev ti téct nemusela. Panenská blána je hnedka nazačátku, vlastně je to taková vstupní brána dovnitř. Jsou v ní malé dírky - 1 nebo víc, kterými odtéká menstruační krev. Takže je víc možností, buď se ti protrhla ale prostě si nekrvácela, nebo se ti jen poškodila a k protrhnutí může dojít při opakovaném styku, tzn. že by vlastně penis prošel nějakou z těch dírek, které se do určité míry roztáhly... Pak je možné, že je blána natolik elastická, že se neprotrhne nikdy, v tom případě to ale nebolí. Já např. měla první styk hoodně bolestivý, ale blánu jsem stále měla, žádná krev atd... tak jsem šla za doktorkou a ta mi řekla že ji mám lehce odřenou a že za pár styků se protrhne...za pár styků to bylo to samé. Blánu mám doteď a budu mít napořád (teda asi do porodu) no a bolest nepocházela od ní ale z jiného důvodu. :) Takže já ti radím si vzít zrcátko a koukni se. Musí být hnedka nazačátku. :) To bys měla poznat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist