Panenská blána

Otázku položila: Anonymní uživatelka #252739 27.7.2017 11:34

Ahoj, připadám si sice jako úplné tele, ale vrtá mi to v hlavě, tak se zkusím zeptat :-D Nikdy jsem neměla ,,klasický" pohl. styk, pouze prsty, ale zatím jsem nekrvácela a nevím, jestli to ještě čekat, nebo jestli byla blána protržena třeba při sportu... Dva prsty už by přece něco způsobily, ne? :-D Omlouvám se za pitomou otázku, případně děkuji za odpovědi/názory. Hezký den :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar27.7.2017 12:47

    A k čemu ti ta informace bude? Relevantní je například byl pohlavní styk x nebo nebyl (to potřebuje vědět gynekolog). Jinak jestli máš panenskou blánu, nebo ne, je fuk. Někdo se narodí bez, někomu prakticky zůstane i po styku až do porodu.

  • buccaneerka227.7.2017 14:19

    Nevím, proč se všichni drží toho, že o panenskou blánu je možné přijít u sportu. Někde někdy to někdo napsal a teď na to holky trapně spoléhají. Já marně přemýšlím, co by to byl za sport, při kterém by sis strkala něco mezi nohy tak, že by ti to protrhlo panenskou blánu.
    Mně všichni říkali, že čím budu starší, tím bude blána pevnější a budu více krvácet ...a houby z toho. Vůbec jsem nekrvácela, ani trochu. Je to hrozně individuální, ale vím, že i tady hodně holek psalo, že nekrvácely. Takže pokud je to pro tebe tak důležité, zda čekat nebo nečekat krev, tak odpověď je, že můžeš, ale nemusíš.

  • O tu přijdeš pouze pohl. stykem :D Maximálně něčím dlouhým kdyby jsis tam něco strkala sama, ale to fakt nedoporučuju :D

  • Ano panna jsi pokud jsi neměla něco s klukem.Panenskou blánu když jsi protrhneš tak jsi pořád panna.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist