Pampers v Čechách

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43957 16.3.2016 22:32

Ahoj holky, potřebuju vaši pomoc :) Jestli to chápu dobře, v ČR jsou k dostání Pampers bílé, zelené a oranžové. Ale co jsou jednotlivé druhy zač? Žijeme v zahraničí a Pampersky tu mají de facto 4 druhy. Oranžový budou asi stejný, jsou to ty levný. Pak tu máme Baby dry, obal mají zelenej, prodávají je až od dvojek a jsou dost barevný, buď se lvíčkem, nebo žirafkou na zadečku. Uvnitř jsou do zelena a bez síťky. Tak to jsou ty zelený v ČR? Pak jsou tu Premium protection New baby, a ty jsou parádní. Plenky jsou bílý s indikátorem vlhkosti, mají jenom barevnej pásek se zvířátkem, ale takový jemný pastelový a uvnitř jsou bílý se síťkou. Ale ty bohužel prodávají jenom do velikosti 3 a pak od velikosti 3 prodávají Premium protection Active baby, zvenku je materiál podobnej těm new baby (takový měkčí a nešustivý), ale bohužel uvnitř už nemají tu síťku :( Jde mi o to, že malé jsou 4 měsíce, ale do trojek už se skoro nevleze. Přitom ji plánuju pouze kojit až do 6 měsíců, takže stoličku má a bude ještě dlouho mít řídkou. Ty plenky bez síťky na to nejsou moc ideální, buď protečou, nebo se jí hovínka matlají na kůži. V nejbližší době jedu do ČR a tak se ptám, jestli ty bílý pampersky mají tu síťku, a to i ve větších velikostech? Snad dává můj dotaz aspoň trochu smysl, už je pozdě a mně to moc nemyslí :D

Popřípadě, co byste doporučily za jiný značky? Slyšela jsem o nějakejch sovičkách a šmoulících, ty tady k dostání taky nejsou :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak ty bílé o kterých píšeš, tak ty jsou v ČR Pampers premium care a dělají se se sitkou taky jen do trojek. Čtyřky už jsou taky bez, ale vyhovovaly nám i ty :-)

  • JancaxD17.3.2016 5:35

    Já si pamatuju zelený byli klasik na den i noc je davali oranžový sem kupovala hlavně na noc jsou i s heřmánkem jinak moc už nepamatuju je to 6 let :) snad holky vic reknou :)

  • millin17.3.2016 13:04

    Šmoulové plenky z Alberta bych na tekutou stolici nedoporučovala, já pak kupovala buď Babylove z DM nebo Bella Happy - a to z toho důvodu, že mají stažený pas na zádíčkách a neproteklo to tudy. Ve Šmoulech i jakýchkoli jiných plenkách bez staženého pasu byl často pokakaný až na zádech. Ale můj mrňous měl stolici opravdu extra tekutou, někomu třeba vyhovovaly :) Stejně to nakonec budeš muset vyzkoušet a zjistit, co právě vám nejvíc vyhovuje. Síťku jsem bohužel ve větších velikostech žádných plen neviděla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist