Paleni po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #213467 22.6.2016 0:30

Ahoj,
Už si nevím rady. Poslední dobou po sexu ho má přítel doslova červenýho s pupinkama červ. a úplně suchého. Mě pak spodek pálí az bolí den / dva, že ani sex nepřipadá v uvahu. Pak zase dobré. Zkoušeli jsme lubrikant pak masticku Clotrimazol ale už nevím. Nikdy jsem nebyla nemocná. Co to může být? Příští měsíc jdu na gyndu na roční prohlídku, tak se zmíním Ale do té doby jestě měsíc a chlapa nikam nedotahnu. .
Děkuji moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad22.6.2016 8:21

    Já bych návštěvu dr v tomto případě neodkládala na dobu až za měsíc. Upaluj tam hned a řekni, jaké máš potíže. Chlap nikam nemusí, já měla taky tento problém. Byla jsem u dr, vše mu řekla a dostala jsem mastičku i pro manžela. Pak bylo vše OK :-)
    Fakt bych nečekala měsíc!!!!

  • sono222.6.2016 10:18

    Presne, určite choďte skôr a musí aj partner. Nechcem strašiť ale zápaly nevedú k ničomu dobrému. Ja mám vplyvom zápalu nepriechodne vajcovody, človek ani nevie, kedy sa to stane. Určite nepodceňovať.

  • Takhle se projevuji kvasinkove infekce. Meli byste jit k dr.hned a oba a prelecit to.

  • Rozhodne byste meli zajit k lekari oba. Budou to nejspis kvasinky. Chce to mazat tim Clotrimazolem aspon 14 dni, protoze kvasinky se mnozi v cyklech. Sexem si to samozrejme predavate, takze je potreba lecit oba. Pomuze taky nejist sladke, protoze kvasinky se zivi cukry.

  • Ten samý problém jsme měli také.....přítel pupínky a suchost pálení, clortimazol ani nic nepomohlo. Šla jsem na gyndu, doktor předepsal Macmiror pro mě i pro manžela a bylo po problému :-) prý na to volně prodejné léky nezabírají........Kvasinková infekce to není

  • netuším proč vás hrnou na gyndu oba, ani si neumím představit, že by dr. vzala i chlapa:-o a to mám dr. zlatou. zavolej si na gyndu, že potřebuješ akutně, že máš problém a vezmou tě dneska nejdýl zítra. dr. tě vyšetří a zvolí správnou léčbu a doporučí i něco pro chlapa (jeho tam fakt s sebou tahat nemusíš) většinou stejnou mastičku jako dostaneš ty a přeléčit oba zároveň! po dobu léčby bez sexu nebo s kondomem (případně léčivou mastičku použít jako lubrikant, ale pokud to vydržíte je opravdu lepší po dobu léčby nemít sex)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist