Pálení genitálu u dětí

Otázku položila: dancewomen 9.6.2019 10:03

Holky jdu si pro radu,jestli někdo řešil.Malá má problémy s vyprazdňováním,stolici drží a vyprazdňuje se někdy i několikrát za den s křikem,v podstatě celé dny špiní a od té doby si začala i stěžovat na pálení pipi,zarudlou ani opruzenou ji nemá,snažíme se stále po stolici oplachovat a vysušovat,plinku a ubrousky používáme minimálně,oblečení žehlíme,močové cesty má zkontrolované.Už nevím,jak ji pomoc,celé dny pláče,že ji tlačí bříško a pálí pipi:-(Díky za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • není to spíš nějaký problém ve střevech nebo gynekologický zánět? Osobně bych asi oběhala všechny možný doktory, dokud bych nezjistila, co to je. Tohle se mi nezdá zrovna jako maličkost, která by za pár dní sama přešla...

  • A kolik toho za den vypije? Někdy při menším příjmu tekutin je moc více koncentrovana a pak od ní může pálit, i když je jinak bez zánětu. Staci i lehké poskrabani a i duvod vice, aby to pálilo.

  • vanilka079.6.2019 13:48

    Tak buď by som to zvalila na kvasinky alebo suchá stolica. Každopádne treba vylúčiť zo stravy veškeré sladkosti a přidat na vláknine, pravidelně pít. A pozorovat či to nesúvisí s konkrétnym jedlom. A určite by som zašla k lekárovi. Môže pomôcť detský čajík s kamilka mi alebo s feniklom..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist