Padesát odstínů šedi/temnoty/svobody

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392784 9.1.2019 18:22

Ženy, četly nebo viděly jste? Líbilo se vám to? Já jsem si včera koukla filmy a byla jsem nadšená. Ne z toho sadismu, ale z toho jejich vztahu, tak nějak celkově. No, a byla jsem celá natěšená, že jaké by to bylo super mít něco z té jejich chuti na sex, tu divokost, kdykoliv a kdekoliv, spontánnost.
A tak jsem se dneska zmínila chlapovi a on (taky to viděl nedávno) to zhodnotil jako totální blbost, prý on byl moc sexy a ona naivní blbá ženská, co se nechá mlátit. Tak mě to zamrzelo. Viděli jste to někdo s chlapem? Jaký byl jeho názor?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem ten film viděla sama a nejsem si jista jestli jsme se nahodou na to nerozdivali i s muzem, ale.... Jemu to pripada jako totalni blbost a uprimne me v te zfilmovane verzi taky. To se radeji podivame na porno :D
    Jinak jsem prvni dil cetla jako knihu, to se mi libilo podstatne vice nez film - jak uz tu nekdo psal tak dava to vetsi prostor fantazii.
    Mozna pokud by byly do filmu dosazeny hlavni postavy v podani hercu o kterych se tehdy spekulovalo (matt bommer a alexis bledel), melo by to pro me trochu vetsi naboj - herecka co nakonec ve filmu hraje na me pusobi jako tele co pomalu neumi rict ani slovo a herec je mi vzhledove odporny :D ale to je uz spis vec vkusu, beru to ze sveho pohledu :)

  • Viděla jsem film i četla všechny díly knihy a byl to manžel kdo mne k tomu přivedl. Beru to jako pohádku pro dospělé. Líbilo se nám to oběma, kniha je podle mne lepsi- je tam lépe děj (Není to jen o tom sexu, ale i pribehu) a nechává více prostoru fantazii.

  • My sme s chlapom videli jednotku, ešte som sa predtým pekne obliekla, že nás to nabudí a teda ani jeden z nás po tom chuť na sex nemal vôbec. Príbeh o dvoch emocionálne nevyzretých ľuďoch, ona si myslela, že bude ako Popoluška a že sa kvôli nej zmení a on aj keď sa zamiloval, tak sa nevedel preniesť cez obraz, ktorý o sebe mal a lásky sa zľakol. To sa stáva mladým ľuďom bežne, prečo o tom písať knihu?

  • sono29.1.2019 19:14

    Rovnaký. Čítam knihy a sú fajn. Je dobre vedieť, ako to bolo vo filme, vie si to prostredníctvom knihy dobre predstaviť. V knihe je deja viac.

  • kosicek9.1.2019 19:17

    Četla jsem knihy, však se o nich všude tak mluvilo a tak byla jsem zvědavá, nedokázala jsem si představit, jak by to někdo mohl sfilmovat, ale tvůrci očividně ženskou duši mají dobře prokouklou.... Byla jsem na tom s manželem, ale on to pochopil jinak než já - pochopitelně, byl z toho asi tak nadšený jako já např. z nějakého akčního filmu a milně se domníval, že snad tajně sním po nějakém násilníkovi a kreténovi a vůbec nepochopil, co se mi na tom líbí..Ten vztah, ta láska, co jsem mezi těma dvěma cítila, a která mě jediná na tom přitahovala, ač stejně neskutečná jako nějaký vše přeživší hrdina, no, tak té si on vůbec nevšiml :-D

  • :-) četla hsem všechny tři knihy a pak zkoukla filmy. Knihy super,filmy horší, ale hezké :-) žel jsem to viděla bez chlapa ale mluvila jsem mu o tom. Ty sex scény ho zajímali dost,když jsem o nich mluvila :-D k těm se vyjádřil tak,že když to chci zkusit,splní mi to a obětuje se :-D:-D:-D ke zbytku filmu se nevyjádřil, ale to asi proto,že když jsem nemluvila o sex scénách, tak mě neposlouchal :-D:-D:-D:-D:-D

  • stupidiack10.1.2019 10:16

    Četla jsem první dva díly a viděla i filmy. Přijde mi to ujetý, padlý na hlavu, jako hanobení kvalitní literatury, totální brak - je to jenom můj názor. Chápu, že to ženy lákalo, když v určitém období takový žánr nebyl k dostání, ale teď jako by se s podobnými tituly roztrhl pytel. :-)

  • terryk10.1.2019 18:15

    Nečetla, neviděla, nelituji :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist