Padání vlasů po porodu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 27.10.2011 23:43

Ahoj holky, jsem 3 měsíce po porodu a teď jsem zjistila, že se mi padáním vlasů dělají kouty. Jsem z toho zděšená. Může to být i kojením ? Můžete mi prosím poradit nějaké účinné vitamíny, nebo něco, co vám pomohlo ? Spraví se to časem tak, že tam vlasy budou růst husté jako dřív ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja teda nevim jestli je to kojem,ale kamoska to mela taky a kojenim to nebylo, protoze nekojila. Malá ma pres rok a má hřívu jako pred otehotnenim. Tak mi rikala at se nedesim zadneho padani. Ja uz nekojim a na vlasy jsem si poridila sampon proti padani vlasu (uz davno se tu o tom diskutovalo a ja si ho koupila az porodim) a ode dneska ho zacnu pouzivat, tak snad bude dobry jak si ho tu holciny chválili.

  • Je to kojením, já to mám taky. Začalo mi to taky až po tom třetím měsící jak píšeš. Já začala brát vitamíny Calibrum mami, ale ne jen kvůli tomu, abych měla dostatek vitamínů pro malou a změnu nepozoruji. Prostě to k tomu patří, co se dá dělat. Mám kamarádku, která už kojí jen občas a vlasy jí zase začínají růst, takže musíme vydržet ;)

  • Pokud ti padají tak,že máš opravdu vidět kouty,dojdi si k lékaři.To je moje rada.Sice mi vlasy po porodu padali také CCa od 4 měsíce.ale ne tak že bych měla kouty.A padali mi i když první dítko kojené nebylo,tak i když jsem kojila druhé.

  • Já jsem nekojila bo jsem neměla mlíčko a vlasy mi taky padaly.Ted má malý rok a to co mi hlavně v předu vypadalo mi ted dorůstá mám v předu malou ofinku vypadám jak rákosníček.No hlavně že to zase dorostlo.

  • Ahojky i Ja to měla sahla jsem do vlasu a chumel me zůstal v ruce,jsem se bála i česat.Měla jsem sampon Alpecin,a ten pomohl ,potom vitaminy.Neboj urco se to upraví .

  • Taky jsem to měla po 3 měsících.Vyřešila jsem to radikálně ostříháním na krátko. Po půl roce to přešlo.

  • Neboj, určitě se to spraví, kup si konopný šampon Capillus, je s obsahem kofeinu, ten je proti padání vlasů nejlepší, mám s ním velmi dobré zkušenosti. Vlasy už po 3 týdnech užívání přestaly padat a navíc i na pohled jsou zdravější a vyživenější. Není ani moc drahý a je účinný, seženeš v lékárně :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist