Padání vlasů

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25539 22.9.2011 13:12

Ahoj holky,
jsem 4 mesice po porodu a asi tak 3 tydny mi padaji vlasy ale opravdu hodne sahnu si vo vlasu a vytahnu trs tak 30ti vlasu. ucesu se a musim si vzit smetacek a jit to zamest je to silene. Vlasy mi vzdycky padali ale ne tak hodne. Nevite co s tim??? Nebo k jakemu dr se s timhle chodi ke kozni????
Dekuji za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • po porodu je to normalni a ono nic na to ani moc nepomuze.... mne padaly vlasy nadmiru a zjistili mi stitnou zlazu.

  • měla jsem po porodu to samé, nakoupila jsme si vitamíny a baštím je doteď a vlásky mi pěkně podrůstají, mají to tak skoro všechny maminy co znám, i holička mi potvrdila, že je to úplně normální a zas to přejde.

  • Kdysi tu holky psaly, ze po porodu se jim osvedcil sampon na vypadavani od LA-ROCHE POSAY. Je sice drazsi,ale pry pomaha. Ja za chvilku rodim a pokud budu mit tento problem, tak to urcite zkusim.

  • Také mi vlasy hodně padaly. Ale časem se to samo upravilo a začaly mi dorůstat. Nejhorší to bylo v době, kdy jsem malého plně kojila. Když jsme pak najeli z části na Nutrilon /v 5 měsících/ a pak na příkrmy, přestalo to a vlasy dorostly. Sice jsem chvilku vypadala jako ježek, protože mi na hlavě všude trčely vlasy, ale bylo fajn vidět, že rostou :o) Dneska jsem 2 roky po porodu a nikdo by nepoznal, že jsem byla málem plešatá :o)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist