PROSÍM ODPOVĚSTE

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43047 14.2.2013 14:53

Ahoj. Chtěla bych vědě, jak dostat horečku nebo nějakou takovou nemoc do 4 hodin. Slyšela jsem že když chcete horečku tak se má sníst paralen. Ale za jak dlouho to účinkuje.A nepište prosím, at si zbytečně neničím zdraví.Je to pro mou nej kámošku.Já sem jí to vymlouvala ale když mi brečela na koleni, slíbila jsem jí, že jí co nejrychleš napíšu co má dělat aby zítra nešla do školy. A prosím mi napište i jak n nějaké delší nemoci(nemusí být do 4 hodn) Všem co mi odpovíte mocinky moc děkuji :-)

Tak díky moc. Alespon mě tu nemusíte ztrapnovat :-(

Už vás tu nebudu otravovat. Du si zrušit účet...

Díky vám všem. Čau. Už mně tu neuvidíte :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • co na to říct, nikdy jsem se zdraví schválně neničila... spíš naopak, jsem ráda že jsem zdravá a vy buďte taky holky....

  • yamd14.2.2013 14:57

    Vazne ti neprijde divny, ze tvoje minula otazka zmizela? Doplnila jsem ti ji k tehle: http://www.womenzone.cz/poradna/otazky/-Je-mi-spatne-ale-mama-chce-abych-sla-do-skoly-50015 , rekla bych, ze to spolu souvisi, ne? To, ze budes stridat anonymitu a se svym nikem, ti nepomuze a uz vubec ne, kdyz najednou zacnes tvrdit, ze je to pro tvoji kamaradku.

    Vazne si myslis, ze ti tu nekdo bude na tohle tema radit? Uz u tveho prvniho dotazu bylo jasne, ze se chces ulejvat ze skoly, ani se tve mame nedivim, ze ti neveri a chce te zitra poslat do skoly. Onemocnet opravdu neni reseni. Jestli te ve skole neco trapi, sver se mame, tridni nebo poradkyni a vyreste to.

  • lulatko14.2.2013 14:58

    Psala jsem to do předešlé otázky, v mezičase zmizela, tož vyřiď kámošce:
    Z paralenu dostaneš horečku těžko, když se užívá na snížení teploty a proti zánětu... HLAVNĚ NEPOLYKEJ ŽÁDNÉ PRÁŠKY A NEZKOUŠEJ PODOBNÉ "ZARUČENÉ" RADY!!!! Snad aspoň tolik rozumu máš, když se už se ptáš na takovou hovadinu... Jinak bys mohla rychle skončit někde s něčím daleko horším než blbou horečkou. Nechápu, co čekáš, že Ti tady lidi poradí. Většina uživatelek naštěstí pobrala víc rozumu. Horečku těžko dostaneš jen tak, že si smyslíš. Jestli už opravdu potřebuješ nějakou nemoc, tak zahraj bolest hlavy nebo migrénu, stačí předstírat, jak Ti strašně vadí světlo a i nejmenší zvuky.
    PS: DOkud jde o školu, jde o h.... Jak bude řešit jednou problémy reálného života???

  • lulatko14.2.2013 15:04

    My Tě neztrapňujem, činíš tak pouze Ty sama svými dotazy... Jaký dotaz, taková odpověď. Máš se, holka, ještě co učit!

  • Andrea06028914.2.2013 15:26

    Holka , nenič si zdraví , máš jen jedno , co by za to nemocný člověk dal , aby mohl být zdráv !!
    Abys toho jednou nelitovala , je to jen horečka , ale co to bude příště ?!
    Do té školy , by jsi určo podle nadpisu jít měla - však oni tě tam neukousnou , jen proto , že jsi tam jeden den nebyla ... ;)

  • Holka, podle toho pravopisu běž spíš jesště do školy navíc :-)

  • holka, za ty zameškané hodiny ve škole to fakt nestojí. musela by jsi látku dohánět a bylo by to ještě horší :(
    mám dceru 12 let a i když je nemocná, tak do školy chce jít ne že by ji tak moc milovala, ale proto, že by musela dopisovat sešity, a neslyšela by probíranou látku (tím jí to leze líp do hlavy). zkus probrat s mámou co je ve škole za problém a nevymýšlet takové věc jako přivodění si nějaké nemoci.

  • tyvogo to jsou bulačky....jak píše yamd je to ta samá holčina s otázkou - je mi špatně.....to je síla holka,raději dotanu 5 než abych byla nemocná......asik tak ti to řeknu

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist