PROBLÉM SEHNAT ZUBAŘE.....

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41105 25.7.2012 11:16

chtěla jsem se zeptat maminek, které už mají dítka....chodí už Vaše děti k zubaři a od kolika???Mám doma dítko staré 2roky, začínám si obvolavat zubaře a je dost velký problém vůbec někoho sehnat....volala jsem zatím 3zubařum, a bud je na dovolene, nebo to nebere a nebo vubec Neberou...Máme tady ve městě přes 20zubařů a jestli ani jeden nás neveme....tak budu muset volat do jiných měst..:-/

Ale prý mi na pojištovně poradí, kdo nabírá...máte s tím zkušenosti????

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A proč ho nedáš ke svému? Většinou to je tak, že rodinné příslušníky berou.

  • Ahoj, my ještě teda nechodíme, máme 14 měsíců, ale od dvou let začnem. A malá půjde k mému zubaři. K tvému to nejde?

  • já chodila s děckama od prvního roku k naší zubařce

  • byla jsem s rok a půl starým synem nedávno a to rovnou u své zubařky, byli jsme na prohlídce společně, on koukal na moji prohlídku a já ho pak měla v křesle na klíně, když prohlížela jeho. Nebylo to až tolik o prohlídce jako o seznámení se s prostředím, doktorka mu ukázala jak napouští vodu, jak svítí světlo a měla to být spíš zábava. Máme 5 zoubků, tak jsem tam byla spíš na konzultaci, jestli je všechno v pořádku. Dál budeme chodit co půl roku a zubařku máme 30 km daleko.

  • My chodíme od roka a děti mám v péči mé zubařky, prostě ho prohlíží moje zubařka pro dospělé, zatím mají zoubky krásné a zdravé a kdyby byl problém, pošle nás na specializované pracoviště, protože takto malým dětem se stejně zoubky opravují většinou v krátké narkóze.....a to nedělá ani běžný dětský stomatolog..

  • JanaRad25.7.2012 14:02

    U nás je dětská zubařka, tkaže můj zubař děti nebere. měli jsme štěstí, protože první dcerku vzala bez potíží, je to už dávno a další dvě děti vzala i proto, že tam chodilo starší dítě. Než budu potřebovat pro děti dospělého zubaře, doufám, že můj bude brát, je totiž fantastický!!!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist