POMOC!! : přítelova máma

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38741 6.3.2012 21:52

Ahoj, je mi 18, příteli 20, jsme spolu rok a dva měsíce. Mý rodiče ho poznali asi 2týdny poté, co jsme se spolu dali dohromady, a já se ještě s jeho rodiči neseznámila. Háček je v mamince, která ze začátku nebyla moc nadšená tím, že její syn má holku, protože když ho nechala bejvalka tak se z toho těžko dostával /rodinné sklony k depresi/. S postupem času jí se to uleželo a třeba už se i zeptala, jak se mám, nebo mi držela palce když jsem dělala řidičák apod. Zdálo se, že už brzy přijde ta chvilka, kdy budu seznámena s jeho rodiči. Dnes jak jsem se dozvěděla, tatínek pronesl, že bych mohla k něm přijet o Velikonocích, jenže reakce maminky nebyla zrovna moc pozitivní.. neřekla ne, ale moc jako to neodsouhlasila.. nevím, co za téhle situace mám dělat. nejspíš asi nelze nic, nebudu se doprošovat, nechtěla bych tam vtrhnout když tam nebudu vítána, na druhou stranu moje mamka říká, že nebudu se přeci doprošovat a svolení na chození nepotřebujem od jeho mamky.. to jo, ale už nevím jak mám reagovat, když se dozvídám, že jeho mamka furt není připravená na seznámení. nevím jak může jí to trvat tak dlouho, já sama bych to tak dlouho nevydržela, zajímalo by s kým moje díte chodí apod... tím spíše že jsme spolu přes rok a už jsme si pár zkouškama prošli, takže vidí, že nejsem žádná kráva a že se máme rádi.. co k tomu můžete říci, poradit? předem moc děkuju!!!

ps. takže aby bylo jasno-jeho máma nic proti nám nemá, ale jak říkám, moc se o mě nezajímá. Jen vyjímečně se pozeptá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad7.3.2012 8:47

    Jeho rodiče jsem poznala velmi brzo, ale nyní jsme manželé 11,5 roku a známe se téměř 12 let. A manželova maminka DODNES nezná moje rodiče! Prostě nestojí o to poznat je a moji rodiče už na to kašlou... Takže třeba oslavy narozenin u nás probíhají na etapy, napřed jedna rodina, pak druhá... Nebaví mě to! Jinak tchán je super a moji rodiče ho mají hrozně rádi, manželův brácha moje rodiče taky zná a dokonce manžova sestra, která je téměř jako tchýně, už moje rodiče poznala, jen tchýně dělá, že moji rodiče neexistují.... A dělat se s tím NIC NEDÁ!!! Jinak se se mnou zase tchýně nebude bavit několik let..už jsme to tu jednou měli, ale kvůli mé dceři z prvního manželství, ne kvůli mým rodičům, nebavila se se mnou přes rok. A třeba manžel mi řekl, že před pár lety, když jsme slavili, tchýně také přijela, ale uviděla auto mých rodičů a tak ji raději manžel vezl domů..aby nejela busem...

  • Já osobně bych se na ni vyprdla, když nechce, tak nechce ať si chuchne, no jo, ty tchýně, taky s mojí bojuji, ta je zase akční až moc...

  • Já bych to nějak neřešila.
    A to jste pořád u vás doma? Nemusíš se s ní přece až tak dalece vídat a bavit. Prostě přijdete k němu domů, slušně je pozdravíš a zalezete do pokoje. Aspoň tak bych to viděla já.

  • cudla6.3.2012 21:59

    Já bych se s ní snažila v této situaci seznámit co nejdřív.Oddalování nic neřeší.Když tě pozná,jistě se postupně vztah mezi Vámi někam posune.

  • Já jsem seznámila jeho s mými rodiči hned, on mě s jeho po čtvrt roce. :) Teď jsme spolu skoro rok a půl a pořád k nim ráda jezdím, je to moje druhé "doma." :) Vím, že když jsme spolu začali chodit, jeho mamka říkala, že si mě domů může přivézt jedině tehdy, až už to mezi námi bude vážné, protože když by si na mě zvykla a poznala mě, nechce, abych k nim najednou přestala chodit. :) No a zatím jí to vychází, pořád k nim ještě chodím. :D Takže bych to taky neoddalovala, možná budeš překvapená, jak si budete rozumět. ;)

  • Ahoj, dej jí čas... - ona příjde ta chvilka, kdy tě bude chtít poznat, neboj :-). Hlavně si pamatuj, že důležité je to, co máte mezi sebou vy dva, nikoliv vy a rodiče. Pokud byste spolu chtěli žít a mít rodinu, tak vše bude jen na vás! Bude -li tě chtít vidět za rok, ok... hlavně se kvůli tomu netrap, je mi jasné, že tě to hlodá a přemýšlíš nad tím, ale věř, že si přítelovo maminky třeba užiješ ažaž :-D.
    Přeju hodně štěstí, ať je vaše setkání a následný vztah jen a jen super ;-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist