POMOC:*(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 9.4.2011 23:11

:*( jsem už na pokraji sil a potřebuji poradit :*( S přítelem jsme spolu rok a půl,měli jsme pár hádek,potyček atd,ale vše se vyřešilo. Jenže teď přítel maturuje a je to peklo. Je hrozně nervní,podrážděnej,furt mi něco vyčítá,vše mu vadí.atd. Já nesmím nic-on vše:*(:*( Vážně nevím co s tím dělat. Teď zažal chodit ven s "kámoškou" o které mi za celou tu dobu ani neřekl:*( Nevím co si nějak myslet..atd.*( štve mě,že po takové době, se chová takhle..Chápu,má nervy,ale to snad neznamená,že se bude chovat takhle ke mě.*(
Prosím,poradíte mi??
Děkuji:*(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ehm... trochu se v tvém přiteli vidím.. taky maturuju:D a taky jsem z toho protivná a nervní.. ale aspoň se mu to pak snažím nějak vynahradit a vždycky se mu pak omlouvám - já vim za to si nic nekoupí.... no zkus ho pochopit.. ale zase si nesmí dovolit všechno... nechceš si sním v klidu někde promluvit? pozvat ho třeba na kafe a v klidu to probrat ?:) (samozřejmě musíš říct, až se to bude jemu hodit, že víš že má moc práce :D :) )

  • Neboj to chce klid a obrnit se trpělivostí ;) a podporuj ho hlavně ;) to jsou nervíky, nervíky a zase nervíky..

  • Ahoj...Potyček???To se jako mlátíte?Nebo co si mám pod tim představit?Nervy ,to sice beru,ale chovat se a dohánět to do extrému?Hm,to nechci ani domyslet co bude za pár let.

  • Doporučuju všechno řešit minimálně týden nebo dva po maturitě. Až se to uklidní a jeho chování by mělo být zase v normálu. Dřív to nemá smysl, ještě by sis to pak třeba vyčítala. Zkus to překonat, třeba s ním moc nechoď ven, počkej si, až ti on zavolá. Zkus ho podporovat jak to půjde, uvidíš, třeba ti to pak vynahradí. Pamatuju si svou maturu a státnice, taky to se mnou nebylo k vydržení.

  • Musíš mu dát najevo, že tady pro něj jseš v této chvíli. Ale na druhou stranu bych si s ním promluvila, že to všechno chápeš, ale možná si to vybijí vše na člověku, který si to nezaslouží.
    Určitě to bude po nějaké době lepší a možná vás to i více ztmelí, když mu ukážeš, v jakých situacích tu pro něj jsi.

    Držím pěsti :)

  • teď ho musíš podporovat a chápat... jsi mu nejbližší osoba, proto se k tobě ve stresu tak chová.... když bude hnusný odejdi, nekomentuj to a až se uklidní, řekni mu jak ho máš ráda a že to určitě zvládne, že mu věříš... takhle bych to řešila asi nějak já

  • Ahojky Querunku, jako bych viděla sebe před pár lety, kdy měl přítel státnice. Já už jsem je v té době měla 2 roky hotové a chodila jsem do práce a on se doma učil. Už jsme spolu bydleli a pamatuji si, že to bylo také hrozné. Najednou na mě neměl čas, stýkal se s kamarády, se kterými měli společné téma, já nejsem ekonom, tak tomu nerozumím. Ale pak mi to došlo a nechala jsem mu volnost a držela jsem ho za ruku, když potřeboval (trochu se ty role otočily). Ale musím Ti opravdu říct, že se to vyplatilo a vynahradil mi to. Vím, že je to těžké, každá máme nějaké představy a že Ti to jistě ubližuje, ale zkus to přečkat, uvidíš :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist