P-shine a vaše zkušnosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56904 5.3.2013 18:56

Ahoj :) chci se vás zeptat na zkušenosti s P shine metodou. Dneska sem na ni byla poprve a četla sem na netu že to je dobrá varianta pro třepící se nehty atd.. Asi 2 roky v kuse sem nosila gelovky a teď to jde dost poznat :// moje nehty byly vzdy upravene a tak ale po sundání je to děs a hrůza :/ Moje nehty jsou az do masa skoro krátké, jsou tenké jako papír, každý dotek na lůžko nehtu je bolestivý a když trošku povyroste tak se okamžitě zlomi :( Koupila sem si dneska tabletky BIOSIL plus bylo mi to teda doporuceno v lekarne a zkusila sem p shine ale ta pani mi rikala ze nemam chodit casto ze to skodi nehtu , ale pritom sem na netu cetla jak to neni super a jak se nespravi nehty.. Chci vedet vase nazory a zkusenosti dekuji a kdybyste nekterá mela radu co s myma nehtama dal tak budu moc vdecna :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek5.3.2013 19:23

    Já jsem teda ještě ne P-shine nebyla, ale plánuju na to zajít, pokud do stihnu do porodu. Spíš mě překvapuje, že máš bolestivá lůžka, to by být nemělo. Já jsem byla teď nedávno taky na sundání gelovek a moje nehtařka nechává slabou vrstvičku gelu, aby opadala sama, právě proto, aby mi nezničila úplně lůžka, protože je normální, že jsou nehty po gelovkách oslabené. Taky mám teď nehty papírové a v podstatě pořád je piluju, ale to je daň za gel. Ale nemám je teda do masa a to houby vydrží.. Jinak, já bych být tebou chodila na P-shine max. jednou měsíčně, je to výživa pro nehty, ale taky je důležitý, aby se daly dohromady samy, prostě je nech odpočinout.

  • Simone5.3.2013 19:42

    Já si gelovky nechtěla dát, protože mi to přijde ošklivé, ale hlavně proto, že to nehty ničí. Já mám přirozené nehty, ani si je nelakuji a mám je krásně dlouhé, okraje bílé, takže ani nepotřebuji chodit na manikúru. Když jsem ale pod dlouhodobým stresem, nehty se mi třepí a na to mi P-shine pomáhá, mám to ozkoušené. Jenže to, co ty popisuješ, je spíš případ pro dermatoložku než pro manikérku. Být tebou, tak nejdřív navštívím odbornici a teprve pokud ti řekne, že je vše ok, zašla bych na p-shine. Pokud tě ale nehtové lůžko bolí, není to normální :-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist