P O M O C - zničila jsem si vlasy!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421563 19.8.2019 21:39

Ahoj, potřebuju poradit. Před prázdninama jsme chtěla nějakou změnu vlasů.. Pořád jsem nevěděla co a ke kadeřnici se mi samozřejmě nechtělo. Tak jsem zašla do drogérie a koupila si barvu sama (nikdy jsem si vlasy nebarvila). Koupila jsem si L’oreal casting creme gloss v odstínu 412, která má prý vydržet až 28 umytí. Tak jsem si vlasy doma nabarvila, barva mi slušela a já byla spokojená.. JENŽE... To bych nebyla já, abych to nějak nepokazila. Moje přírodní barva je něco mezi blond a hnědou a vlasy mám asi po lopatky, docela suché a trochu vlnité, už předtím se mi trochu krepatily, ale vždy jsem se o ne dobre starala.. (beru i nejake vitaminy a doplnky stravy)No a tak jsem se rozhodla, že se obarvim na cerno, protoze me tak hneda prestala bavit. Pouzila jsem Palette Color shampoo černý a kupodivu jsem mela cerne vlasy. To jsem z toho jeste mela radost, ale nedoslo mi, ze kdyz na tu hnedou dam cernou, uz to nikdy nevymyju... Chci to mít do konce prázdnin pryc, takze jsem se poslední 2 dny snazila ty vlasy co nejvice myt. Dneska jsem je ale bohuzel asi dodelala, protoze jsem si na ne dala šapmón a jedlou sodu.. Asi 13 krát (nekde jsem na internetu cetla, ze by to melo vymyt barvu). Po 8 me to zacalo silene palit, tak jsem to rychle umyla..Pak jsem si na vlasy dala masku nechala chvíli uschnout, ale asi po hodine a půl ldy moje vlasy byly porad uplne mokre, jsem na ne vzala fen. Trvalo to hrozne dlouho a kdyz jsem je konecne vysusila, zjistila jsem, ze jsou jak slama. Suche, krepate, bez zivota.. Ani rozcesat poradne nejdou, nechteji poradne uschnout a vypadaji uplne mrtve..4.9 jsem objednana ke kadernici, tak mi prosim poradte, jak co nejsetrneji stahnout tu cernou? A jak obnovit ty poskozene vlasy? Hrozne me to mrzi, vim, byla to velka chyba. Chtela bych zpatky svoji puvodni barvu a zdrave vlasy. Děkuji za jakoukoliv radu🙏🏻

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zanyT19.8.2019 21:53

    Tady pomůže jen šikovná kadeřnice. Mají i vyživující masky na vlasy, ale celkově stahování černé nebude levné a obvykle ani ne rychlé. Každý někdy udělá hloupost, ale neměla jsi ty vlasy tolik zatěžovat mytím a podobně, jenže to teď sama taky víš, viď. Uvidíš u kadeřnice, hlavu vzhůru :-).

  • Nechci ti kazit iluze, ale to co jsi si provedla je nejnesetrnejsi vec co jsi mohla udelat. Za prve - cerna barva se nikdy nevymyje. Za druhe - cernou barvu bych nechala stahovat pouze a jen u kadernice a i tak to je pro vlasy velky zasah! Natoz nejake ,,osvedcene,, rady z internetu... Treti vec - znicene vlasy neobnovis jako mavnutim kouzelneho proutku.. me se vlasy po barveni a odbarvovani z cerne barvy regenerovaly do nejakeho srozumitelneho stavu asi 4 roky....

  • Už s nima nic nedělej. ;) Zajdi si ke kadeřnici, můžeš ji zkusit zavolat, jestli tě nevezme dřív, když ji vysvětlíš, co se stalo.

  • Presne jak je uz psáno. Uz neexperumentuj nebo ti ty vlasy popadaji. Zažila jsem do za do učnaku na kadernici:-D cernou nevymyjes i kdyby je drhla 100x. Spíš se zaměř na výživu vlasu, at se trochu vzpamatuji nez pujdes ke kadernici. Ale pochybuji, ze to stáhne az ke tve barvě. Kdyz to pujde trochu a da ti na vlasy peknou hnedou, tak to bude super. Pak budes muset pockat az vlasy odrostou, kvalita se uz moc nezlepsi.

  • hajtlik20.8.2019 12:23

    Jééééé holka :( Jak kdybych slyšela sebe samu :( Zajdi do kadeřnictví, poradí ti jaký šampon masku a kndicionér koupit, vě většině ti přípravky rovnou i prodají, určitě už NEBARVIT ať to vypadá jak chce, nebarvit, nejdříve vlasům vrátit život a nejlépe je nechat odrůst. Barvit jen barvami u kadeřnice s keratinem, žádné jiné barvy, jen keratinové. Samozřejmě že aplikace keratinu přímo na vlasy by byla nejlepší, ale není to levná záležitost.

  • adynka8821.1. 0:40

    Dobrý den, prosím potřebuji pomoct, barvila jsem se a vlasy mám jak chemlon, nevím jak je vrátit do původního stavu, ale už jsem zoufalá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist