Oznámení zasnoubení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37547 17.2.2012 17:59

Zdravím womenky :) jak jste oznámili zasnoubení rodičům? Přemýšlíme o společné večeři, ale jak to "vybalit" :) ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To nevím, možná jim neco dojde uz pri pozvani na tu veceri :-) Muj pritel prisel za moji mamkou s pugetem ruzi :-)

  • Ahoj u nás to bylo jednoduché, budoucí manžel mě o vánocích požádal o ruku, no a ten den jsme oznamovali, že čekáme miminko, no a moje mamina (stará škola) se zeptala a kdy bude svatba. Na seznamovací schůzku přišel s rodiči k nám a s kytkou pro moji maminu, ale nějak zapomněl požádat o ruku, byl nervozní. Asi bych taky zvolila tu kytku a jít požádat o ruku. Ale i večeře je prima. Svým ročičům to oznámil jen tak, on tak všechno řeší, jako když se nechumelí, jednou si s nimi dal kafe a řekl, že se příští týden stěhuje k holce, no tak na něj zírali. Ale obě rodiny jsou v pohodě.

  • Majik17.2.2012 22:23

    ahoj muj manzel me pozadal v italii v benatkach :-) v den kdy jsme se vratili jsme slavili sestry narozeniny a pri te prilezitosti tenkrat muj pritel koupil puget a dodatecne tesne pred oslavou pozadal moje rodice o moji ruku i pred sestrou :-) pote co nam pozehnali jsme to rekli ostatnim pri oslave :-) bylo to moc pekne :-) preji hodne stesicka at jste stastni :-)

  • Tak my o tom tak nějak mluvili už dlouho, každý to věděl, že prostě přijde svatba. Ono po sedmi letech to tak jako každý očekával a žádné překvapení to pro nikoho nebylo. Ale i tak jsme teda šli k našim s kytkou a jakoby jsme to oficiálně řekli.

  • petulinkaa1318.2.2012 15:13

    Tak kdyz me manzel pozadal o ruku,tak jsme svolali moje rodice k nam a manzel je pozadal o moji roku,tatovi dal flasku a mame koupil kytku :-) byli stastny :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist