Oziveni sexualniho zivota

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63778 27.11.2012 18:29

Ahoj holky, nemate neco ozkousene na oziveni sexualniho zivota s partnerem? U nas to skommira a uz spolu vubec nespime...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko27.11.2012 18:42

    Nejlíp někam vyrazit mimo každodenní stereotyp, něco spolu zažít. Třeba se sbalte a jeďte někam na víkend - hory, lázně, nebo jestli je možnost, tak víkend v nějaké evropské metropoli... možností je spousta. Prostě zažít nějaký impulz mimo každodenního běžného života, to často dělá divy, posílí to vztah a promítne i do sexu. ;)

  • Nějaký nový impulz... Nové prádlo, nový účes, sex na veřejnosti, erotické MMSky, svěření se vzájemně s tajnými sexuálními přáními... Udělat se znovu žádoucí a ukázat, že i ten druhý se zdá tomu prvnímu pořád přitažlivý ;)

  • a co tedy (pokud nejsou korunky navíc) udělat nějaké překvápko, když je manžel utahaný z práce, viděla bych to na nachystanou vanu, pak zavázat oči, na posteli při hudbě ho pěkně pomasírovat s olejíčkem a dráždit .....občas to zabere :-) ale musíš v sobě na to najít i ty energii a "dokopat se" hihi




  • Nekdy se vyplati investovat do vztahu, nez pak resit deleni majetku..myslim. Safris, sex je dulezity. :-o Ja vim, ze penize v domacnosti chybi, taky pocitam, jako blba, ale penizky se daji usetrit, s dobrou vuli. Popros kamaradku, at te ostriha, kup si barvny preliv, k tomu cervenou rtenku...U Wietnamcu sexi kalhotky z krajky....co ja vim :-D Usporadej kino doma, az deti usnou...pujc v pujcovne nejake pikantnejsi dvd a uzijte si vecer, zaslouzite si to!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist