Ovulačnì testy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #3971 8.2.2018 13:11

Ahoj holky. Jsem v testování celkem nováček. Dříve jsem spoléhala na kalendářovou metodu. Dnes jsem 17.DC je tento poslední test již pozitivní? Kdy na to nejlépe hupsnout pro co největší úspěšnost? Jde mi o to,že je manžel po nemoci a dnes asi nebude ještě schopen. Mám pravidelný cyklus 28 dní, není ovulace celkem pozdě?Mám testovat i příští měsíc nebo je ovulace každý měsíc zhruba stejně? Mám tento test považovat za začátek ovulace nebo její vrchol? Díky 😊🌹

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pozitivní test to ještě není. Pozitivní se bere, když je čárka výraznější, nebo alespoň stejná jako kontrolní. Pak nastává ovulace cca za 24 až 48hodin. Někomu i tentýž den.. Každý měsíc nemusíš mít stejný čas ovulaci. Měla by být stejně dlouhá LF... Já osobně mám kratší cykly. Ovulaci každý měsíc jindy. +- pár dní a LF se mi zkracuje.

  • sisterrys8.2.2018 17:36

    Já jsem takovýto test za pozitivní brala, ale měla jsem i test z následujícího dne, který byl slabší. Zadarilo se den po testu.
    Ovulace může být každý cyklus jindy, může se posunout i výrazně vlivem různých faktorů, najcasteji stresem nebo nemocí. Ale lutealni fáze, od ovulace do ms, by měla být stejná.

  • Jojo, já takovýhle test taky brala jako negativní, je to tak i podle příb.letáku...ale jako já bych se na to moc nespoléhala....prtž já se spoléhala a dnes sem v 9tt, spali jsme spolu s chlapem jen 2x...a celou dobu sem si dělala tyhle ovu testy...ještě sem si říkala že jo, pohodička, můžeme...a ono je to tam :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist