Ovulácia a plánovanie milovania pri snažení o miminko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410862 8.8.2019 19:10

Ahojte :)
Som po prehliadke u gynekologičky a od nej som dostala informáciu, že ovulácia sa blíži - pravdepodobne piatok/sobota. Od pondelka som si robila ovulačné testy. Dnes je test výraznejší ale stále nie je pozitívny. V prípade, že zajtra bude pozitívny - kedy približne načasovať pohlavný styk keďže test ukazuje blížiacu sa ovulaciu 12-36 hodín vopred? Za odpovede vopred ďakujem :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zas takhle presne to nemusi zrovna byt. Ja osobne bych mela sex dnes, pak v sobotu a pojistit to treba i v pondeli ;) ono uplne presne zjisteni ovulace neznamena 100%uspech.
    Nam dr dopprucovala sex ve stredu nebo ctvrtek, bohuzel jsme se ale pohadali, sex meli az v patek a podarilo se.

  • Máme s přítelem takto plánovaný styk od doktora už půl roku a pořád nic. :( Beru i clostil a dostávám injekce otriville na prasknutí folikulu, chodím na folikulometrii, takže přesně vím, kdy ovulace proběhne a stejně nic. Ono je to strašně moc o štěstí a o tom, že v ten daný moment všechno klapne tak jak má. Doporučuji se na to neupínat, já se na to upnula a říkala jsem si, že když nevyjde plánovanej styk, tak IUI určitě a už mám za sebou 2 IUI a nic. Moc držím pěsti, aby se zadařilo. :-* Hodně štěstí

  • Pie.com.key9.8.2019 11:22

    Já bych měla sex pořád :D k oplodnění by ale mělo stačit co druhý den. Začni hned.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist