Ovoce pro 9měs. dítě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #247874 18.2.2019 20:16

Ahoj holky, mám dotaz- jaké ovoce už dáváte svým dětem? (8,5měs.)Z čerstvého dávám v podstatě pořád dokola furt jen domácí jabko nebo kupovaný banán. Ze zavařených mám domácí jabka a hrušky, ale z těch hrušek mi přijde, že mívá malá bolení bříška, tak jsem s tím opatrná a spíš nedávám.
Abych to prostřídala, tak kupuju od Hippa přesnídávky (švestka, meruňka, broskev, banán+jabko, mango plus kombinace s těma jejich cereáliemi).


Jaké čerstvé ovoce už dáváte prckům? Co třeba čerstvé mango, citrusy (to asi po roce, že?), hroznové víno, kiwi,....no prostě napište, které čerstvé už baštíte! Děkuju!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zakewka18.2.2019 21:23

    V 9 mesicich uz jsem davala vsechno. Jablka, hrusky, svestky, banany, mango, citrusy, hroznove vino. Jahody v presnidavce ( mam svoje domaci), maliny a kiwi nechce z tech ho natahuje, boruvky taky moc nemusi. Nemel zatim jen cerstve jahody a tresne. Ma dneska 11m. Jinak vse bylo bez problemu a bez reakci.

  • petulinkaa1318.2.2019 22:36

    cca od 6.mesice dávám malé (brzy 13.mesicu) jablka, hrusky, banány, v roce jahody, maliny, ale spíš jsme na domácích hruškach a jablkach (banány moc netravila, ublinkavala) dávám jen dopoledne, protože od 16 hodiny a déle už ji to nafukuje. První dcera tohle ovoce mohla kdykoliv přes den. Takže ovoce zkoušet, raději dávat čerstvé nejlépe domácí než všechny druhy a to i kupované presnidavky. Nepotřebují nutně všechny druhy jist pravidelně ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 425 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist