Otevírání...za jak dlouho asi nastane porod?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29722 8.3.2012 14:29

Ahojky holky, tak se mi to blíží. Dneska jsem byla na kontrole a pan doktor nám řikal, že se pomalu začínám otvírat. Máte s tím některá zkušenosti? Za jak dlouho jste pak asi začaly rodit? Myslím tím, jak dlouho je možné se takhle otevírat? Jsme prvorodička, tak nemám ještě zkušenosti.. Dííky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky byla jsem otevřená týden před porodem na dva prsty a u porodu na 4 prsty

  • Ahojky, já myslím, že tohle přesně nikdo neurčí. Já jsem v den porodu byla otevřená jen na dva prsty a praskla mi plodová voda, po 5 hodinách jsem byla otevřená pořád na 2 prsty volněji a za 45 minut byl malý na světě :-) A to mi sestřička tak 20 minut před tím než jsem rodila říkala, že to bude nejspíš až v noci a já poslala partnera domů :-D ale stihl to, tak, tak :-D

  • Já jsem nebyla v úterý na prohlídce otevřená vůbec, nic nenasvědčovalo porodu, ve čtvrtek po půlnoci se objevily první kontrakce a když jsem dojela v sedm večer do porodnice, kdy jsem měla kontrakce cca po pěti minutách, byla jsem otevřená jenom na prst. Malý se narodil až v pátek brzy ráno. Měla jsem však několik kamarádek, které se otevíraly i již v 36. týdnu těhu a některé i přes týden přenášely a porod jim vyvolávali. Je to opravdu strašně individuální. Takže opravdu těžko říct. Můžeš začít rodit zítra a nebo i přenášet. Ať to bude jak chce, tak hodně štěstí, ať jste ty i drobek v pořádku, až to nastane :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist