Otěhotnění po miniinterupci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183731 18.11.2019 9:56

Dobrý den, omlouvám se za dotaz, ale snad se obejde bez odsuzovaní. 8.11.2019 jsem podstoupila miniinterupci v 7+4tt. Byla indikovaná lékařem z toho důvodu, že mám za sebou tři porody císařským řezem, z toho poslední byla dvojčata. I když se mi nechtělo, tak jsem poslechla lékaře a rodinu, jelikož opravdu máme čtyři děti (10, 9 a dvojčata 6,5roku) a je pravda, že to je dost 😔 navic ty císařské řezy. V den miniinterupce jsem měla sto chutí utéct ze sálu, což jsem bohužel neudělala. Po zákroku jsem vůbec nekrvacela ani nešpinila a dodnes stále nekrvacím ani nešpiním. Ale k dotazu. Po kontrole 4dny po zákroku jsem měla děložní sliznici 14mm, není to moc po interupci? A další dotaz, je zde někdo, kdo by otěhotněl brzy po miniinterupci? A třeba i někdo kdo má za sebou více jak tři císaře? Nemohu si pomoct, postoupení miniinterupce bylo to nejhorší co jsem kdy zažila a miminko bych si opravdu moc přála. Děkuji zda jste dočetly až sem a snad se najde někdo kdo by poradil, nebo něco podobného zažil. Velmi děkuji

  • 12.06.2021 15:40:37 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje dobrá kamarádka má za sebou 4 císaře. Zvládla to v pohodě bez nějakých komplikací, akorát mi říkala, že jí u posledního císaře doktor nějak vyříznul celou předešlou jizvu a udělal jí novou.

  • Já mám 2 děti první šlo normálně a druhé bohužel akutním císařem. Já osobně jsem si řekla že císaře už nechci zažít, je to 2,5 roku a jizva mě pobolívá občas v ní píchá. Manžel by 3tí miminko chtěl, já v koutku duše taky. Ale myslím že dvě na dnešní dobu bohatě stačí. Ae u mě hrajou roli i jiné zdravotní komplikace. Já podstoupila vyčištění dělohy před 10 dny. Hodně jsme přemýšleli, nakonec se rozhodli že půjdu na miniinterupci ale miminko si to rozhodlo za nás a nevyvinulo se.
    Každopádně k vašemu dotazu. Měla jste si nechat čas na rozmyšlenou. A prostě si říct pro a proti. Doma to proberte. A pokud se na to cítíte je to jen na Vás. Já už do toho nechci jít po jednom císaři. Držím palce ať už to bude jakkoli ať jste šťastná ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist