Otěhotnění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #209754 19.3.2017 11:18

Dobrý den, ráda bych se zeptala, nedávno sem byla u svého gynekologa, snažíme se o miminko skoro rok.Zatim nic.řekl mi že si mám koupit vitaminy Fertiprona ..Prý stím má dobré zkušenosti na ovulaci..Máte stím nějaké zkušenosti pomohl vám?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tereia19.3.2017 13:20

    Zdravím, my jsme se snazili rok a pul a pak nám mi doktorka doporucila tyto vitaminy a za dva měsíce jsem byla v tom. Jestli to bylo zrovna vítaminama nevím, ale určitě neuškodí je brát.

  • Za mě Fertiprona dobrá, i cenově. Určitě ale na podporu početí doporučuji Conceive Plus lubrikační gel, ten nám pomohl.

  • a co když problém vůbec není v ovulaci??? Problém může mít klidně i partner..po téměř roce snažení bych čekala od gynekologa trochu jiný přístup než "zkuste tyhle vitamíny". Samozřejmě záleží i na tobě, jak moc na to "spěcháte" nebo tomu chcete ještě nechávat volný průběh

  • Ahoj, my se snažíme rok a půl. Když jsem chodila během toho jednoho roku k mojí gynekoložce, protože mi přestala menstruace, tak mi říkala vždycky - poprvé - kupte si vitamíny Inofolic (drahé jako prase, jen vitamíny), po měsíci jsem zase došla, že nic, tak mi dala zas nějaký jiný vitamíny tu Fertipronu (cenově dobrý, zas jen vitamíny). Po dvou měsících jsem došla a nic, doktorka mi nedělala žádný nějaký vyšetření, prostě jen oddalovala. Tak jsem čla do CARu, kde hned zjistili, že mi neodzrávaj vajíčka a už se to řeší. Gynekologové jsou z velký míry jen takoví "udržovači" a nechce se jim do větších akcí..to z mé zkušenosti, takže vitamíny typu Fertiprona pomůžou tomu, kdo nemá žádnej problém a otěhotněl by i bez nich, toť můj názor. Nechápu, proč dávaj doktoři tyhle vitamíny holce, která se očividně rok snaží a očividně tam nějakej problém asi je, během roku otěhotní 90% holek, které jsou zdravé a bez problému, my zbylé hold prostě musíme hledat příčinu a řešení a to vitamíny prostě nejsou.
    Tak a teď do mě, holky:D

  • Ahojky, osobně jsme se s přítelem snažili taky nějakou dobu a doporučovali vám cosi...ale nechtěla jsem. Musím říct, že když jsem se na to přestala tolik upínat, že chci být matka, tak to přišlo samo a ted máme zdravého chlapečka kterému jsou už 2 roky. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist