Otázky ohledně orgasmu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395662 11.12.2018 1:48

Zdravím.
Tohle bude asi trochu hloupý dotaz a doufám, že někoho nepohorším.
Je mi 15. Je to 2 měsíce, co mám přítele. Miluju ho, on miluje mě, udělal by pro mě cokoli a snaží se, abych byla se vším spokojená. O víkendu jsme spolu poprvé meli něco víc, nespali jsme spolu, ale uspokojili jsme se navzájem. Tedy asi. Nevím, zda to, co jsem prožila, byl orgasmus.
Nedokážu to porovnat s pocitem při masturbaci, protože při té zažívám jen krásné pocity, ale není to tak intenzivní, jako to bylo o víkendu. Nedokážu to při masturbaci dotáhnout do konce.
O víkendu jsem cítila postupné a intenzivní vzrušení, ale když jsem myslela, že se blíží vrchol, najednou opadlo veškeré vzrušení a nic jsem necitila. Podle různých zkušenosti a diskusi na netu jsem si to představovala víc "akčnější". Je taky pravda, že přítel se skoro nezaměřuje na klitoris, nýbrž na to, abych dosáhla vaginalniho orgasmu. Mohl tohle být orgasmus? Vzrušení jsem byla až moc, tekla jsem jak vodopády 😃
Omlouvám se, zda ten dotaz moc nedává smysl, je mi blbé na toto téma cokoli psát, i když anonymně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy11.12.2018 5:57

    Pokud se na to musíš ptát, tak si orgasmu nedosáhla. Ať se přítel příště zaměří na klitoris, tam je to snadnější :-) Vaginálního stejně většina žen nedosáhne. Důležité je se opravdu, ale opravdu uvolnit. Časem to jistě půjde, musíte se sehrát.

  • stupidiack11.12.2018 16:48

    Míra zvlhnutí nemá co dělat s dosažením orgasmu. Ten bys poznala. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist