Ostych říct "Miluji tě"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #88838 31.8.2013 17:59

Ahoj, jsme s přítelem asi půl roku. Miluju ho a hrozně bych mu to chtěla říct, ale nějak na to nemám odvahu a nevím kdy by se to hodilo. Ještě jsme si to ani jednou neřekli... S minulým partnerem jsem se tomu také vyhýbala, ale spíš proto, že jsem si doopravdy zamilovaná nepřišla a přišlo mi to nefér "lhát" a s prvním jsem toho zas litovala, protože on to vážně nemyslel a pak mě poslal do háje a já to dlouho špatně nesla. Nějaké rady? :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak mně když můj současný (a doufám, že poslední) přítel poprvé řekl "miluju tě", vůbec jsem nevěděla, co říct :D jenom jsem řekla "Vážně?" a on "Jo, hrozně moc" :D Pak jsem šla domů :D :D ale pak už to přišlo nějak samo, je plno krásných chvilek, kdy jste spolu sami, když se to stydíš říct, prostě mu to třeba pošeptej :D ;)

  • Já s tím s přítelem taky měla problém. Cítila jsem to tak ale právě jsem četla ty scénáře, že na to nemám jít tak zhurta atd... Byli jsme spolu snad 2 měsíce teprve. No a tak jsem to tak nechala, jenže mě překvapil přítel, který mi to prostě a jednoduše najivně a bez nějakých kalkulací řekl a já zůstala v šoku. Takže jsem se zalkla a odpověď ze sebe vypravila dost trhaně. :D :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist