Oslovujete chlapa který se vám líbí jako první?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34834 16.4.2012 19:02

Oslovujete chlapi, kteri se vam libi, vy samy jako prvni? Vim, ze se rika, ze v dnesni "moderni" dobe uz se na to tak nehraje, ale nepripada si ten chlap pak min jako chlap? Jak se na to vasi chlapi divaji? Nejakej reprodukovanej nazor muze - partnera nebo kamose - by nebyl od veci, dekuju :)

* "Oslovujete chlapy.." pardon :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem se se svým nynějším mužem znala jako taková vzdálenější kamarádka, neznali jsme se nijak moc. "Balit" jsem ho začala já a vyšlo to:) Po čase jsem zjistila, že on nikdy ženu neoslovil první, vždy to nechával na ní, líbí se mu, když se o něj holka snaží, celkem si to užívá a jí přitom přivádí k šílenství :D Dává jí lehce najevo že by ji chtěl, ale jde na to opravu pomalu. Časem se z něho ten lovec stal, ale začátky hold nechává na holce.
    Myslím si, že na tom není nic špatného a hlavně vidím že kluci se dost stydí a bojí holku oslovit, tak proč jim nepomoct?

  • Ahoj za mě ano... Pokud se mi líbí, tak proč ne, nemám s tím problém. Přítele jsem taky oslovila první a jsme spolu přes čtyři roky a pořád se směje, že jsem se pro něj rozhodla já a on neměl na výběr :-))) Záleží na tobějak se na to cítíš..

  • Ahojky, jsem u nás v práci jediná holka mezi hodně klukama a hodně se o takových různých věcech bavíme. Většinou chlapům vůbec nevadí, když je žena osloví jako první, naopak je to spíš potěší, zvlášť když je jim dotyčná sympatická nebo se jim líbí. Někteří jsou sami dost nesmělí, aby ženu oslovili první a tak se jim i uleví, pokud to žena udělá za ně. Mají pak už větší odvahu a sebejistotu, třeba na to, aby ji pak třeba i pozvali na rande.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist