Ošklivá holka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424480 17.5.2020 13:17

Je mi 18 let. Nikdy jsem neměla kluka, nedostala pusu, vůbec nic. Ostatní holky zažily rande, mají kluky a já bych to také ráda zažila. Na seznamkach jsou jen kluci kteří opravdu nejsou můj typ. Já take nejsem hezká, ale ti kluci se mi opravdu nelíbí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na světě neexistuje žádný ideál krásy. Nikdo nemá právo říct o někom, že je ošklivý, prostě nemá, to je můj názor. Co se týče vzhledu člověka, tak prostě na tom neexistuje nic ošklivého. Nesmíš si dovolit o sobě myslet, že jsi ošklivá. Mě je taky 18, nikdy jsem se nelíbala, nikdy jsem neměla kluka, ale nepřipadám si ošklivá...zkrátka se ještě nikdo nenašel, ale vím, že najde. Vím moc dobře jak se cítíš např. mezi kamarádkami, který všechny už tyhle věci prožili. Všechno to přijde, neboj se, sice nevíme kdy, ale přijde to. Jednu věc ale vím a to je to, že to není tím, že bys byla ošklivá. Ošklivá u člověka může být jen povaha, nikoliv vzhled. :-)

  • Zapomeň na to, že jsi ošklivá, jsi hezká, tak jako všichni ostatní. Někteří kluci ti sympaticti jsou a někteří ne, tak to maji i oni. Máš ještě spoustu času potkat toho pravého, jen v dnešní době je to trochu složitější.

  • Taky souhlasim ze neni dane co je a neni osklive. Mimoto nekdy staci i to jaky clovek je, pokud je hezka holka protivna a tvari se jak kakabus, muze byt sebe hezčí a lidi se s ni stejne bavit nebudou..
    Pokud budes sedet doma na zadku a brouzdat v online svete, myslim ze je mala pravdepodobnost seznameni. Radsi bych vyrazila do spolecnosti a trochu se mela rada. ;)

  • terryk17.5.2020 13:27

    To je úděl nás, osklivejch holek. Navíc osklivejch holek, které nejdou s každým. Výhoda je, že máš určitou šanci, že se to s věkem změní. Zaprvé priority chlapů budou jinde než jen na nějakém tom obecném modelu krásy, zadruhé může z tebe vyrůst pěkná holka a zatreti naučíš se používat svoje další zbraně (inteligence, talent na něco, humor).

  • Přestaň si o sobě myslet, že jsi ošklivá, prosím. To není ta správná cesta, jak si někoho najít.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist