Orrasmus

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31097 5.7.2011 20:21

Je to trochu trapné, ale z přítelem sem už přes rok a ještě sem s ním neměla vaginální orgasmus. Sex mám ráda a děláme to dost často, zkoušíme pořád něco nového tak nevím že mi to pořád nejde. Orgasmu dosáhnu jen když mi dráždí klitoris, ale při normálním sexu ho vždy (a zatím úspěšně) předstírám. Je teda pravda že on se moc do orálního uspokojování nežene vždycky je to jen takové rychlé, ale stejně není špatný milenec. Má i dost velkou výdrž tak nechápu že se orgasmu ještě nedosáhla ... Nemáte nějaké rady?

Omlouvám se za překlep v nadpisu *Orgasmus

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no rada je ta, že jen malá část žen dosahuje vaginálního orgasmu.. zkus si o tom něco přečíst

  • Souhlasím. Bohužel opravdu většina žen nedosahuje vaginálního orgasmu :( Můžeš zkusit cviky - Kegelovy cviky k posílení vnitřních svalů.

  • Největší chyba je to předstírat.Většina žen nedosahuje vaginálního o.Ani já ne se přiznám.Ale partner o tom ví.A druhá rada co mi byla řečena nesnažit se.Čim více na to myslíš tim spíše to nepujde.

  • Já teda ještě nikdy nedosáhla vaginálního orgasmu a přítel ví, že to má jen málo žen nebo třeba až po porodu, ale při sexu nemám prolém dosáhnout klitoriálního, přítel ví, jak na to a předstírat orgasmus, nevím, jestli z toho máš pak lepší pocit, ale s takovou ho nedosáhneš nikdy, protože si přítel myslí, jak to umí a přitom mu to nejde, takže spíš bych mu to řekla a nevdla ho, co má dělat, aby si dosáhla klitorálního orgasmu...

  • Každá žena má jen JEDEN druh orgasmu. Buď jsi vzrušivá klitoridálně nebo vaginálně, obojí asi těžko, to bys byla asi veliká vzácnost. Pokud jsi vzrušivá klitoridálně, tak by tě měl partner u sexu dráždit na klitorisu. Taky můžete vybrat polohu, u které se dráždí víc, třeba ty nahoře obkročmo na něm. Já třeba dosahuju orgasmu u sexu velice velice zřídka, u samostatného dráždění klitorisu podstatně častěji. Je to normální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist