Orientace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426377 3.12.2020 18:57

Ahojte, před karanténou jsem dospěla k názoru, že jsem lesba a že bych se chtěla vyoutovat. Je mi 17 a asi 3 krát jsem se zamilovala do holky, nikdy jsem jim to ale neřekla. Teď když je Korona, začínám pochybovat. Vlastně zjišťuji, že asi nevím kdo jsem. V seriálech se mi nikdo nelíbí ani nikde na obrázku. Líbí se mi jen holky naživo. Příště cítím nějaké kouzlo. Když teď ale skoro nechodím ven, pochybuju dost o sobě.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V 17 je hodně brzo na nějaké definitivní rozhodnutí o orientaci. Navíc je celkem dost žen, které to mají "fluidní". Až někoho poznáš a spontánně se zamiluješ a ona či on do tebe, to je důležitější než dumání o orientaci.

  • Ja se přiznam ja to v tvém věku měla podobě, a v 19 sem zjistila že se mi líbí holky i kluci. První vztah jsem měla s klukem kterýmu jsem hned na začátku vztahu řekla že se mi líbí holky i kluci a nevadilomu to a po 4 měsícich vztahu konec. Ale teď mam už rok vztah s ženou a zatim dobry. A měla jsem kamarádku na škole která už zas v 27 věděla že se ji líbí holky i kluci a vztah má s klukem s kterym už ted maj roční dítě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist