Orgasmus u holky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413290 2.12.2021 23:45

Holky, mám takovou otázku. Ráda bych se aspoň jednou udělala při sexu s přítelem. Bohužel cítím se hrozně nepříjemně při tom když by mě měl přítel tzv. lízat. Bojím se prostě, že tam odtud půjde nějaký zápach a nebo třeba výtok..
Když používá prsty, tak je to sice velmi příjemné, ale nikdy u toho nemám pocit, že to už přichází.
A při samotném sexu je mi taky spousta poloh hodně příjemných, u nich mám teda vždycky i pocit, že to přichází, stupňuje se to a pak to najednou zmizí, žádný orgasmus.
Jak to děláte? 😂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, moc zkušeností nemám, ale jediné co mi pomohlo bylo, když jsem si při tom byla schopna pomoci sama rukou. Jak to udělat, abych si já nepomohla vůbec ještě nevím. Beru to tak, že si užívám tu cestu a prostě to chce zkoušet a vymýšlet. A neřeším jak co vypadá a co ze mě ''teče'', kdyby něco druhé straně vadilo, tak to řekne. Musela jsem se naučit vypnout hlavu, není to al lehké a když se to podařilo, hned jsem se cítila mnohem lépe...

  • Francy3.12.2021 6:33

    Třeba příště když bude sex na spadnutí, tak navrhni společnou sprchu jako předehru a pak už si nebudeš připadat 'špinavá'. Muži mají orální sex rádi (ne všichni samozřejmě), jak přijímat, tak poskytovat. A taky tě asi trochu zklamu, ale většina žen nedosáhne orgasmu při sexu pouhým průnikem. To ale neznamená, že to nejde drážděním klitorisu při sexu. Zkoušejte a objevujte, co se vám líbí :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist