Orgasmus klitorisu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #25098 4.7.2011 19:48

Ahojky, mám dotaz. Když mě přítel dráždí prsty klitoris, tak mě to strašně lechtá. Co máme dělat abych dosáhla orgasmu. Zkusili jsme to i s lubrikantem. Děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No a nedělá to prostě blbě? Co to zkusit jazykem? A zkoušela ses dráždit i sama, jestli to taky lechtá? Já teda tipuju, že bude chyba spíš v technice, než v tobě.

  • Taky myslím, že je to v technice ;) Mně to přítel taky neumí udělat tak, jak si to udělám sama, prostě jak necítí kdy a kam je potřeba přitlačit v ten daný okamžik a jestli zrychlit a nebo zpomalit...., musím ho navádět ;) A pak to jde.

  • Ahojik tak mě přítel dokáže udělat jazykem prstama to jde huř a trva to dele.Musiš zkoušet co ti děla dobře a líbí se tito třeba sama a časem se ti to určitě podaří mě to trvalo taky déle než jsem to zjistila.Takže zkoušejte a mějte trpělivost.

  • Hlavne netlacte na pilu ani jeden. Pokud se pri kazdem "mazlenicku" budete soustredit jen na tvuj orgasmus, tak mi ver,ze to pujde hure. ja kdyz jsem nejak sex zacala zit, tak me to taky desne lechtalo, samotna jsemt o zkousela a to mi nerikalo vubec nic, tak jsem se dva roky porad snazila abych nejak dosahla orgasmu timto zpusobem a nakonec jsem zjistila,ze dosahnu orgasmu jenom kdyz delame polohu na konicka a ja se jakokdyby "tru" o partnera. A to bylo jen tak jednou do roka :-) Jsem se s tim nejak smirila, ze ne vsechny mame dáno to mit orgasmus a letely roky a ja si nasla i jineho partnera a po tricitce se mi porad libi treni,ale jsou uz jine polohy a techniky jak mit orgasmus :-) Takze ja bych na pilu netlacila, zkouset,ale kdyz to nepujde, tak za prve jsou horsi veci a za druhe se rika, ze sex si zenska uziva az s pribývajícimy lety :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist