Orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #75686 14.10.2012 14:52

Ahoj, chtěla bych se vászeptat, ač je mi to trapné ..:/ .. jestli je orgasmus stejný při dráždění poštěváčku jako při normálním sexi ,nebo je odlišný ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko14.10.2012 15:59

    V zásadě jo. Ale stejně jako když ho dosáhneš sama, ani při sexu není pokaždé stejný - někdy je silnější, intenzivnější, jindy méně. Není to nic nenormálního. Jinak u sexu se prožitek liší tím, že krom dráždění vnímáš především blízkost partnera, což má něco do sebe. ;)

  • Pokud myslíš rozdíl mezi vaginálním a klitoriálním orgasmem, tak ten tam je. Aspon u mě je vždy vaginální MNOHEM silnější než ten druhý.

  • full.avl14.10.2012 15:03

    Dobrý den

    chtěla bych vás upozornit, že pokládáním stejného dotazu opakovaně porušujete zdejší pravidla. Proto tedy jsem vám vaše dva dotazy smazala.

    Pěkný den

    Anežka
    Administrátorka WomenZone.cz

  • Je to stejné ;) myslím klitoriální orgasmus, ať už ho docílíš sama nebo při sexu. Ale s mužem, je to prostě s mužem ;)

  • No rozdíl mezi vaginálním a klitoriálním já vnímám, ale nijak extra. Já to třeba cítím tak, že vaginální je o něco silnější a potom se mi stahuje pochva. Kdežto přes klitoris je to takové povrchové. Já bohužel moc silné nemám ani takové ani makové, ale zase si říkám, že lepší jak po každém omdlívat. :D Nejlepší pro mě je, když se spojí vaginální s klitoriálním. Což se mi teda stalo jen jednou, ale byla to pecka. :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist