Orgasmus

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35212 28.10.2011 17:28

Jak poznám orgasmus? Jak by se měl, nebo mohl projevovat?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko28.10.2011 17:33

    Jestli myslíš na sobě, tak nevím, jak Ti to popsat. Ale až ho jednou zažiješ, věř, že to bezpečně poznáš. :)

  • Já mám orgasmus při sexu jak kdy a jak při jaké poloze... Když jsem já nahoře, tak skoro vždycky, když to děláme klasicky, tak někdy, když zezadu, vůbec... a při orálním sexu vždycky. :) Takové to "cukání" mám taky a je mi to spíš nepříjemné - stává se mi to, když si dráždím sama (nebo on mně) klitoris pod příliš velkým tlakem. Chce to ubrat a úplně minimálně hladit... pak až to bude ono :)
    Co jsem slyšela, tak nejzaručenější jak dosáhnout orgasmu je právě takové hlazení jazykem, to je nejkrásnější. No a když si to chceš udělat sama, tak třeba ve vaně pod úplně jemným proudem vlažné vody. :)
    Chce to poznávat sama sebe a zjišťovat, co se ti líbí, určitě na to časem přijdeš. ;)

  • to netuším s partnerem ho většinou nedosahuji :-)

  • Verousek8928.10.2011 17:40

    Ty jo, ještě jsem nikdy neslyšela, že by někdo ten pocit dokázal popsat. Fakt to poznáš, až ho budeš mít. Já třeba mám orgasmus jen když se sama podráždím, jinak ne. Jsou to takové svalové stahy tam dole, takové chvění a rozkoš po celém těle :) po orgasmu se ti zvýší tep, budeš hodně funět, popadat dech.

  • tak ja dosahuji orgasmu sama i s přítelem.celá se chvěju a někdy sotva popadám dech a tlak se samozřejmě zvýší a dvakrát se mi stalo, že sem omdlela, nachvili ztratila vědomi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist