Oralní sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411404 7.8.2021 13:55

Ahoj holky a ženy mam problém je mi 29 a když přitele dělam ústy tak ho nikdy nedovedu do konce a přitel se musi udělat sám nevadi mu to ale mě to trapí že jsem v tomhle na nic. Co mam dělat nemate nejaky typ a radu děkuji za pomoc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, záleží také jak má velký penis a zda ti vyhovuje. Já třeba přítele ze začátku nedala vůbec. Ale zkoušela jsem to i tím že jsem ho prepadavala v koupelně atd a teď už ho dám úplně na pohodu a když se mi vystrikne až do krku (hluboký orál) tak se mu to líbí a je spokojen. Našla jsem si polohu z které mě to de nejlépe. Samozřejmě jsem mu to řekla a tak mi i on sám pomáhal najít techniku jak by to šlo. Byl a je moc rád za to a já taky že vlastně jsme si v tomhle pomohli navzájem. Teď je to víc pestřejší. Řekni mu to a že by jsi ráda našla společnou způsob jak ho oralne vyvrcholí a i on sám ať ti klidně řekne jak se mu to líbí. Je to stejné jak když muži dělají nám orál a též když jim neřekne e co a jak tak to sami vědět nebudou. :-)

  • A v čem je problém, že ho nedáš až do konce? Vadí ti sperma, bolí tě pusa, technika...?

  • Verculle2.9.2021 17:56

    Když nemáš energii, tak co zkusit lubrikant na větší citlivost, potom by to nemuselo trvat tak dlouho ;)

  • Kubinka28.12.2022 18:37

    tak ten konec udělej pouze rukou. Když tě má rád, pochopí to. On ti ho dopřeje? Třeba já s tím problém nemám a bez orálku si milování představit neumím

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist