Orální sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184347 3.4.2019 18:20

Krásný den přeji, dámy :)
Včera jsem provozovala orální sex. Přítel mě o to požádal, tak jsem si řekla, že to spolu zkusíme (již jsem to dělala). Ale po chvilce jsem zjistila, že mi jeho penis jaksi moc nevoní a nemohla jsem rozdelanou práci dokončit. Nevíte co s tím? Samozřejmě ve/po sprše by určitě žádný problém nebyl, ale ne vždy je chuť jen doma (určitě víte :) a tak mě napadá otázka, jestli se s tím nedá něco dělat, aby mi přítel 'chutnal' a jestli by to nepřineslo nějaké problémy do budoucna.

  • 03.04.2019 20:51:51 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak mu prostě řekni, že mu to budeš dělat jen když bude umytý, to snad není problém. Nevím, jestli by se mu chtělo ti olizovat frndu po celém dni v práci nebo ve škole. :-D Nevím, co očekáváš za radu. Ještě si můžeš vzít kolíček na nos. ;-)

  • Jak pise anonymka, proste pocitam s tim, ze kdyz neco takoveho chce, tak si ho oplachne. Pokud chci oral ja, taky se predtim umyju a nedovolim priteli zacit, kdyz vim, ze nejsem "cista".

  • S bývalým partnerem jsem měla stejný problém... vyřešili jsme to tím, že vždy když chtěl orál, sel si ho před tím umýt. ;-) pak už to dělal automaticky :-D nic lepšího není

  • Bublinka204.4.2019 15:01

    Pochcany maso nejlíp chutná 😂 pardon, já musela. Prostě orální sex jedině po koupeli-sprse. To snad pochopí :-p

  • stupidiack6.4.2019 7:24

    Pokud byl jeho penis celý den zapařený v kalhotách, tak se ani nedivím, že zaváněl. :-) Já bych se styděla muži nabídnout vagínu neumytou, a platí to i naopak. Samozřejmě někdy se může muž mydlit sebevíc a bude cítit stejně, jde o pižmo, osobitou vůni. To stejné je u chutě spermatu. Hodně záleží na tom, jak se muž stravuje (kořeněná jídla, česnek, .. ), zda kouří, pije kávu. Podle toho taky sperma chutná.

  • Kubinka2.8.2020 21:27

    zkus to nějak nenápadně. Společná sprcha, parfem s feromony (dělá zázraky), něbo nějaký gel na oralní sex

  • Picolo30.8.2020 11:32

    taky jsme se předtím umyli, dali společnou sprchu a když to i tak nepomuže, tak si zkus použít intimny gel s vuní. Ja třeba moooc miluju orální sex a když není doma, použoiju stimulátor a uspokojím se sama

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist