Orální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #234137 14.3.2017 20:00

Dámy, prosím.. mám takovou intimnější otázku. Máte nějaké triky a super nápady na orální sex? Můj partner je první komu to pusou dělám a on říká, že jsem dobrá, ale já tomu tedy moc nevěřím. Každopádně bych ho chtěla nějak překvapit. :) :) Takže? Nějaké tipy, triky, prosím? DĚKUJI VÁM !

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj přítel má STRAŠNĚ rád deepthroath, ale k tomu si musíš dostatečně vycvičit krček:-D pak prostě lízání, sání žaludu a střídat hluboké a mělké průniky. Ale nejlepší bude když se ho během toho budeš ptát sama, co se mu líbí a co ne:-)

  • Nejlepší je zeptat se přímo jeho, zkoušej a ať ti říká, co z toho je fajn a co ne. Nebo pokud vzdychá, tak to poznáš sama, co mu dělá dobře. Každý člověk je jiný, co se jednomu líbí, druhému může být nepříjemné. A pokud ti říká, že jsi dobrá, tak tomu prostě věř. :)

  • Souhlasím s hlubokým hrdlem, ten můj to taky miluje. Hlavně zpočátku pomalu zasouvat co nejhlouběji, dávicí reflex je blbý :) Když ho mám hluboko, tak začnu jakoby polykat a tím mu hrdlem masíruju žalud, z čehož úplně šílí. Jinak sání, lízání od kořene po špičku, dráždění uzdičky jazykem, při kouření používat i ruce a věnovat pozornost koulím. Dá se toho vymyslet fakt hodně ;)

  • Picolo30.8.2020 11:34

    i muj má moc rád orální sex, dopřejeme si ho vzájemně a docela pravidelně. Muj bývaly to sáce mněl taky rád, ale šel na to nevhodným způsobem. Vždycky přišel s tím že chce a ty dělej jako na baterky a taky mně nevoněl. Tam nepomohl ani intimny gel. Ropzešli jsme se

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist