Oralni sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45088 21.5.2011 22:29

Ahoj holky, jak delate svemu klukovi oralni sex? MYslim techniku atd. ....

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si myslím, že každá máme nějakou svoji a nejde to popisovat, ten kluk Ti sám musí říct, co se mu líbí ;)

  • Souhlasim s anonymkou :) nektere holky to trenuji podle porna ale to je k nicemu kazdemu klukovy se libi neco jineho stejne jako je to u nas holek , takze zkouset a zjistit co mu dela nejlip :)

  • Přesně tak, každá máme svojí techniku a taky se řídíme podle partnera, co se mu líbí a co naopak ne. Já za čtyři roky ve vztahu zkouším stále něco nového - je spousty spousty technik. Na něco jsem přišla sama, ale hodně jsem čerpala z porna - není na škodu odkoukat taky něco od profíků. A kluk ti to za to bude opravdu vděčný! :-))

  • No dáš si ho do pusy a různě skoušíš co se mu líbí..Jazikem,rty,rukou,hýbáním a tak.Jen zkoušej a uvidíš nooo...já se to taky musila naučit po svém.:-).-)

  • Jee, tak jsem si myslela, že se tu taky něco dozvim nového :-) A každá si to jako tají či co? :-D Mně přijde, že je nejdůležitější používat jazyk a nedělat to jenom rty, ale sjíždět a přitom dělat i jazykem. Taky si myslim, že je dobrý používat ruce nejenom na penisu. Taky to střídat nejenom rty, jazyk, lehce zuby třeba, ale i tempo. Mám teda i zkušenost, že co je přijemné tomuto partnerovi, tak na ex bylo moc a bylo mu to nepříjemné. Zas na druhou stranu, je to jenom penis :-D udělá se pokaždý, žádná věda :-) U nás to chce cvik, nemyslíte? :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 703 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist