Optika

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196474 23.11.2020 13:04

Dobrý den, potřebuji nové brýle a nevím kam zajít v Hodoníně. Často mě teď bolívají oči a mám je hodně unavené, potřebovala bych rovnou i změřit zrak. Kam zajít?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den, pokud Vás bolí oči, nechcete si raději nechat změřit tlak od očního lékaře??? Nemusí to být jen počtem dioptrií.
    S Hodonínem neporadím, ale kde měří zrak, by mohli mít optiky i na webovkách, případně sdělit po telefonu;-)

  • Rebeca23.11.2020 14:31

    Souhlasim s prispevek vys, krom premereni v optice bych urcite vyhledala i ocniho lekare. I mi ve vsech optikach, kde mi oci merili, rikali, ze jejich premereni rozhodne nenahradi doktora a ze bych mela zajit i tam.

  • Zajdi k lékaři na oční, v optice ti změří dioptrie, ale ten zbytek ne. ;) Na očním dělají víc vyšetření než jenom měření dioptrií. Třeba měří oční pozadí. Takže si radši dojdi na oční, je to zdarma a budeš mít jistotu, že jsi byla vyšetřená správně. Pak dostaneš žádanku na brýle (pokud je budeš potřebovat) a s tou půjdeš do optiky. S Hodonínem neporadím, ale tipuju, že tam budete mít nějakou polikliniku, kde bude i oční.

  • Zdravím, já chodím v Hodoníně na Příční ulici do Orange Optik a můžu ji doporučit. Jsou vždy milý, ochotní a zatím mi vždycky dobře poradili.

  • Kamilka3327.4.2023 8:48

    Měla jsem taky problém s únavou očí, tak jsem si došla k oční doktorce, která mi změřila oční tlak a počet dioptrií. Naměřila mi jednu dioptrii na čtení, takže jsem si objednala dioptrické brýle na internetových stránkách https://www.hotovebryle.cz/. Jsem s nimi spokojená a koupila jsem si již dvoje, abych měla barevné obroučky, které se mi hodí k mému oblečení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist