Opilost a výčitky a vztah

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182691 31.7.2018 20:17

Ahoj holky,
nutně potřebuju vaši pomoc. Jsem studentka a teď přes léto mám dlouhodobě brigádu. Jednou po práci jsem měla volno, a tak jsem šla s kamarádkou do kina. Ten den se mi nedařilo, neměla jsem moc dobrou náladu a ten film na mě velmi špatně zapůsobil, několikrát mě rozplakal z osobních důvodů... Šla jsem z kina hrozně smutná a hlavně unavená a šly jsme s kamarádkou k nám domů, kde nikdo nebyl. Byl to poslední večer před odjezdem mé kamarádky, tak jsme se rozhodly ještě někam zajít. Já mezitím, co se chystala, ještě i usnula, protože jsem už fakt nemohla vydržet, na druhou stranu jsem si ale chtěla spravit náladu a taky jsem chtěla aby kamarádka nebyla zklamaná, že se celý večer se mnou vůbec nebavila.
Šly jsme do místního baru, kde bylo plno lidí. Koupily si pivo a pak si daly i nějaké tvrdé. Celkem nám to vlezlo do hlavy, protože nejsme zvyklé pít a jak už jsem psala,byla jsem fakt unavená. Pak jsme se na chvíli rozdělily a já si povídala s nějakým klukem o tom, že mám přítele už 3 roky, že spolu budeme brzy bydlet atd a on mi říkal, že měl jen jednu holku, se kterou byl 5 let a tak. V ten moment si pamatuju, že jsem se cítila už trochu opile, jenomže ten kluk pak objednal dvojtou vodku s džusem a já to vypila celkem rychle.... Nechápu proč jsem to udělala, nějak už jsem pak nebyla unavená, ale najednou jsem začínala být už hodně opilá.To prostě byla hrozná chyba. Já pak od toho kluka odešla prootže jsme se už neměli o čem bavit, ale alkohol už mi vlezl hrozně do hlavy. Pamatuju si ale víceméně jak probíhal celý ten večer. Tím, jak jsem byla opilá, tak jsem začala být více ukecaná a bavila se s hodně lidmi. Kamarádka říkala, že jsem se celou dobu pohybovala po těch dvou místnostech, které ten klub tvoří, ale já si to celé nepamatuju. Mám hlavní záblesky, kdy vím, že jsem tančila, pak seděla, pak byla s kamarádkou, pak se bavila se skupinkou lidí a vymýšlela si, že se jmenuju Andrea a že jsem z Aše atd, ale nepamatuju si, jak ti lidi vypadali a tak. Byla jsem fakt opilá, ale z toho, co si pamatuju, tak jsem se vůbec o kluky nezajímala a jen jsme se prostě bavili, maximálně spolu tančili. Problém ale je, že já si prostě nepamatuju vše a hrozně se bojím, že mi třeba vypadla nějaká část večera, kdy jsem se bavila s nějakým klukem a třeba si dali pusu. Kamarádka říkala, že byla po většinu času se mnou, ale víme, že ne celou dobu a mě prostě děsí představa, že se něco stalo, protože já svého přítele z celého srdce miluju a prostě nejsem zvyklá pít a tohle beru jako neskutečně velkou chybu, které snad nikdy nepřestanu litovat, prootže jsem tak moc riskovala, že bych mohla náš vztah zničit. A i když si nepamatuju, že bych ten večer něco s jakýmkoli klukem chtěla mít nebo dokonce měla, tak se bojím, že mi zrovna ten moment vypadl z paměti... Máte s tím někdo zkušenosti? Já prostě vím, kde jsem zhruba byla a co jsem dělala, ale nejsem si jistá, že si pamatuju vše. Je možné, že by mi zrovna tento moment vypadl? Většinou, když jsem opilá, tak každému mluvím o svém přitelovi nebo mu volám, ale já ten večer neměla u sebe mobil.... Jsem zoufalá. Cítím se strašně. I když věřím, že jsem ho nepodvedla, tak mám strašné výčitky už jen proto, že jsem to nechala zajít tak daleko. Já si tu mou lásku snad ani nezasloužím, tak moc ho miluju a i tak jsem se zachovala jak naprostý idiot. Vážně toho lituju a prosím vás, ať mě za to alespoň neodsuzujete, protože je mi to vážně moc líto a trápí mě to už několik dní.
Chtěla bych se zeptat jaký názor na to máte vy? jestli je možné, že mám vzpomínky na to, co se tam zhruba dělo, ale vypadlo mi to, že bych třeba nějakému klukovi dala pusu nebo že bych s nějakým nedejbože měla něco víc?! Jako napadlo mě i toto, ale to doufám, že je naprosto vyloučené!??! To bych se asi zbláznila, kdyby to byla pravda a já bych o tom nevěděla vůbec nic. Moje kamarádky, které mají bohužel takovou zkušenost, že se vyspaly s nějakým kluke nebo s nimi něco měly, když byly hodně opilé, třeba říkaly, že mají z toho večera okno, ale že si třeba pamatují, že se objímali a že se líbali a jak se svlékali, ale že si pak nepamatují ten sex atd. chci říct, že mají alespoň nějaké vzpomínky na to. Ale já si 100% nic takového nepamatuju. Nemám žádnou vzpomínku, že bych se s někym objímala nebo si dávala pusu, natož na někoho šahala. Hrozně mě to děsí, protože jsem nikdy neměla okno. Je to strašný pocit něco si nepamatovat.
Já vím, že jsem si tam povídala i s hodně klukama, že jsme třeba i tančili, ale vše co vím, bylo jen naprosto neškodné, žádné blízké dotyky nebo něco, co by mému přítelovi mohlo vadit. I kamarádka říkala, že jsem si vždy držela odstup, ale bojím se, že jsem zrovna třeba nebyla v blízkosti kamarádky a prostě se něco pokazilo a vypadlo mi to... Je to možné? Je možné, že si pamatuju, že jsme se bavili, ale nepamatuju si třeba polibek? Je pravda, že si třeba u hodně lidí nevybavím, jak vypadali, takže jsem prostě musela být dost nalitá....
Příteli jsem nechtěla lhát, takže jsem mu řekla, že jsem se v tom baru hrozně opila, ale že si nepamatuju, že bych ho podvedla... Moc se mu to nezdá a já se ani nedivím. Celkově tohle prostě nejsem já a teď jsem si i pojistila, že toto není pro mě, protože je pro mě milionkrát důležitější on než nějaké párty, ale prostě se to stalo a já se teď hrozně bojím, že jsem ho podvedla... Nevím, co mám dělat... Doufám, že se stresuju zbytečně, ale nevím, jak se těch myšlenek zbavit. Provází mě celé dny... Stalo se vám někdy něco podobného? Je možné, že si zrovna něco takového člověk VŮBEC nepamatuje a ostatní věci +- jo?
Děkuji moc za jakékoli názory.... Už fakt nevím

  • 20.03.2019 18:45:15 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Řekla bych, že to moc řešíš. Aby sis nepamatovala sex, to bys musela být úplně mimo a nepamatovat si takřka nic. Ber to tak, že ses prostě dobře bavila, nestresuj sebe ani přítele neverou, a hod to za hlavu. Nejsi jediná, která má tzv. okno. Stalo se mi to už několikrát, ne že bych byla několikrát tak strašně opilá, ale prostě jsem se dobře bavila a většinou mi ten večer tak jako splynul. Horší bylo, když jsem si nepamatovala, co jsem komu vyprávěla, to pak byly výčitky :-D v opilosti se dobře flirtuje, ale jsem si jistá, že jsem manžela nikdy nepodvedla , a že ty příležitosti byly. A vzhledem k tomu, že píšeš, jak přítele strašně miluješ, ani pod vlivem bys to neudělala. Kdybyste měli problémy ve vztahu, mohlo by k nevěře teoreticky dojít, ale takhle si myslím, že ne. Přestaň to řešit a užívej léta :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist