Opětovný zánět močáku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 22.5.2011 12:18

Ahoj womenky, bohužel mám o5 problém s močákem. Dneska ráno mě zase začalo bolet čurání, chodím velice často a je to dost nepříjemné. Smůla je v tom, že před necelým měsícem sem se z něho léčila a ve středu jsem byla s močí,která mi dopadla špatně,jelikož mám pořád zánět a dneska se to rozjelo. Zítra opět navštívím doktorku.( Chci se jen zeptat, je něco co by mi pomohla alespoň proti tomu nutkavému a častému chození na wc..?? Děkuji moc za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no já na to taky minulý rok dost trpěla....a dr. mi říkala že bez ATB (resp. chemoterapeutik) se to zvládnout nedá...Já celých 14 dní v domnění, že se z toho dostanu pila urologický čaj a pak mě to stejně neminulo...Ale to už byly děsně řezavé bolesti přimočení, a chodila jsem na záchod snad každé dvě minuty a zase zažívala ty úporné bolesti, a na papíru už byla krev...Takže pokud ještě nejsi v tomhle stadiu, tak by se ti mohla ATB ještě vyhnout...ale to co holky doporučovaly - brusinky, laktobacily, uro čaj si pořiď, rychleji se toho zbavíš ;-)

  • určitě brusinky (prodávají se sušené a nebo v lékárně - megabrusinky), nebo si kup urinal akut - ten zabírá, a urologické čaje. Hodně pij a buď v teple!;)... jestli se to zlepší, tak to ale nepodceňuj a opravdu k té doktorce zajdi, tohle je nutný pořádně vyléčit;)

  • Ahojky.Měla jsem to samé skoro celý minulý rok i z následovným zánětem nadledvinky.
    Od té doby se mi občas objevili lehké záněty močáku nebo močovky.
    Říkala jsem to paní Dr. v CAR a tak mi říkala,že na to nezná nic jiného než si koupit megabrusinky a lactobacily.A střídat to po 30dnech nebo můžeš brát obojí najednou.A je to 1,5m.od její návštěvy a měla jsem problém akorát 2dny po minulé ms a pak už ne.A tentokrát zatím nemám.

  • Jo a ještě pokud by se to nezlepšilo tak opravdu budou nutná antibiotika,ale ty bych kombynovala s lactobacíkly ab jsi předešla třeba mikoze po ant. a nevrátilo se ti to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist