Opary

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50454 7.9.2011 18:22

Ahoj holky prosím vám nevíte co hodně pomáhá na genitální opar?? Mě se hodně roznesly a docela to bolí.Díky za odpověď...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ráda bych ti nějak poradila, protože trpím opary také, sice ne genitálními, ale na rtech. Dočetla jsem se, že v prvních fázích oparu (těsně před vypuknutím, vzniku vřídků) si musíš potírat běžnou mastí na opary (Herpesin), co se prodává v lékárnách... Ale zkus ještě doktora, opar je přenosný ;-)

  • trpím na opary na rtech a mě an to zabírá b-komplex. Když mě začíná ret hřát vezmu dvě tabletky a přes noc to zmizí, ale jak je to s genitálním oparem netušm. S tím bych šla k doktorovi, je to svinstvo, ať si nezaděláš na závažnější problém.

  • Wobenzym (nebo od jiné firmy levnější megaenzymy) pro dlouhodobější léčbu. V případě že by se ti velmi často opakovaly, zajdi k lékaři a může ti napsat celkovou léčbu (tedy per orální podávání = polykání tabletek) antivirotiky typu např. herpesin. Teď akutně pokud jsou opary ve větším rozsahu si kup mastičku např. zovirax, vectavir, herpesin. Doporučuji mít doma náplasti compeed, v případě že se ti opar udělá (téměř vždy se za život opakuje, protože zůstává virus schovaný v těle v buňkách) ihned zalepit, pak se tolik nerozlezou. Dá se použít i teď když je rozlezlý, ale asi by si jich na to vypotřebovala zbytečně mnoho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist