Opalování a makeup

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 15.5.2011 14:56

Ahojte všechny co se rády opalujete... mám takovou otázečku..Jak to děláte v letě když je krásně a vy někam jdete (do města či tak) a pokaždé se trochu opálíte ale obličej,kde máte makeup si neopálíte a na zahradě ve volném dni zas tolik času netrávite..abyste byli uplně odmalovane? Ono se to totiž nezdá ale nohy,ruce nebo záda si opálíte když jdete do města nebo někde jste venku..ale chcete být i namalované a hezky upravene.. jaké vy s tím máte zkušenosti???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já se teda opálím i přes make-up a vždy se natírám krémem s faktorem aspoň 15, to jen abych se nespálila. Jinak první mi chytá břicho, ruce, nohy, poté míň obličej a dekolt. Zadek trvá snad nejdyl podle mě. Make-up používám i v létě, ale když jsem vyložené opálená tak, že víc už být nechci, tak ho není vůbec potřeba a namaluju si jen oči:)

  • Já se tedy v létě opálím i s make-upem ;) Nejhůř se mi opalují nohy a bříško.. Nejlehčí je to se zádama a s dekoltem.. To se okamžitě spálím. :D

  • petulinkaa1315.5.2011 15:07

    makeup zásadne nepouzívam,takže když zacne období sluníčka,obličej a ruce mam opálené hned a jako první, s nohy je to horsi a brichem už tuplem,to se musim vylozene slunit,ale v práci nebo tak si oblicej,krk a výstřih s rukama hned opálim a oči si maluju normalne, ale makeup nepozívam,takže si ho nedávej a opálíš si taky obličej :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist