Opakující se sen

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374130 22.9.2017 16:48

Neumí tady někdo vykládat sny? Zkoušela jsem to sama, ale moc tomu nerozumím, protože v každém snáři nacházím jiné a mnohdy rozporuplné vysvětlení a platit za výklad snu se mi moc nechce.
Před půl rokem jsme se přítelem rozešli a já se po tom cítila opravdu dobře. Opadla ze mě veškerá tíže problémů, které jsme měli...Pak najednou přišla deprese, ale o to moc nejde. Stále dokola se mi už od toho rozchodu zdá, že se spolu potkáme na nějakém plese. První mi koupí jen pití, bavíme se spolu o tom, jak se máme a jaký to bylo a pak to nějak skončí tak, že se spolu vyspíme a znovu spolu začneme chodit. Mohl by mi někdo, kdo tomu alespoň trochu rozumí, nějak poradit?
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jednoduse Ti chybi.. Tak je to normalni, ze mas takove sny....a spoustu si s nim toho zazila.. A jesli pora na nej nejakym zpusobem myslis tak to je jasne taky, ze se ti o nem bude zdat. Nehledej v tom nic hlubsiho... A na vykladu snu se vykasli... Je to normalni. :-)

  • Mně se takhle zdá o příteli, kterého jsem měla před 8 lety... neviděla jsem ho několik let, od té doby jsem se dokonce vdala a stejně se pořád někde v hlavě "vkrádá" do myšlenek. Mozek je neuvěřitelný a dokáže nás pěkně zmást :) Vy jste se rozešli před relativně krátkou dobou, tak je pochopitelné, že někde v tvé hlavě musí být. Pokud jste se rozešli a tobě se ulevilo, zřejmě by nemělo příliš velký význam, abys uvažovala o návratu k němu ;-) ale konečné rozhodnutí je stejně na tobě...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist