Opakující se infekce?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393592 26.3.2019 11:54

Ahoj, s přítelem teď řešíme problém. Tak to zkusím ve zkratce popsat. Měla jsem bolesti při sexu, takže jsem šla na gyndu, tam mi dala léky na infekcí. Potom to přešlo, ale teď to je znova, akorát trošku jinak, sex mě spíš pálí a řeže, výtok mi přijde lehce jiný než normálně, víc bílý. Tak si říkám, jestli ti nejsou kvasinky. Přítel má teď taky bílý povlak na žaludu. Takže myslím, že nás oba čeká nějaké přeléčení. Ale přítel se někde dočetl, že některý páry to mají opakovaně a a že pak pomůže výměna sexuálního partnera. Myslíte že je to pravda? Určitě je i jiný řešení přece. Jo ještě mě napadlo, že problémy mám vlastně od té doby co používám menstruační kalíšek, jak ty infekce nebo co, tak mnohem větší bolesti. Tak jestli to nemůže být i tím. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Menit partnera kvuli tomu bych urcite nemenila ;) spis byste se oba meli dobre prelecit at si to navzajem nepredavate.

  • Francy26.3.2019 13:02

    Některý diskuze na internetu jsou fakt zlo, opravdu bys vyměnila přítele jen proto, že máte opakujících zdravotní problém a psali to na netu? 8-o Evidentně jste se nezaléčili oba, pokud se jedná o kvasinky nejlepší (pro mě) jsou tablety na zavádění a pro partnera mastička. Pro tebe následně probiotika na zavádění na upravení pH. V té době samozřejmě nesexovat, bavlněné spodní prádlo a omezit sladké.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist