Opakovaný zánět močového měchýře

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60604 30.7.2012 14:16

Ahoj holky,
jsem již tak zoufalá, že se musím zeptat na další zkušenosti od vás, pokud jste si tím některá z vás prošla. Už asi půl roku trpím záněty močového měchýře, močového ústrojí, ledvin a s tím souvisejícími kvasinkami. Když jsem zánět měla poprvé, nedbala jsem na to a neléčila to, což byla ta chyba, protože od té doby se mi to pořád vrací. Jednou to zašlo tak daleko, že jsem musela do nemocnice s ledvinami. Někdy na začátku července jsem se toho konečně úspěšně zbavila, ale dostala jsem ještě na 30 dní nějaká slabá antibiotika, aby se mi to nevrátilo. Ale jak ta antibiotika beru dlouho, tak jsem dostala kvasinkovou infekci. V pátek jsem si byla koupit Gyno Pevaryl, aby mi to zmizelo, jenže jsem si kvůli vlastním důvodům ty čípky nemohla vzít, až dnes. Jenže ráno jsem se probudila, šla na záchod a zánět jak hrom. Okamžitě jsem vypila asi 10 hrnků čaje, jím kyselé jako o život, brusinky a ještě mám ty antibiotika. Teď už to tak nějak odeznělo. Víte, je mi 16 a absoluntě všechno mi to kazí. Prázdniny, školu, s přítelem jsme spolu rok a podporuje mě a vážně bez něj bych to asi nezvládla, ale zkazilo nám to sexuální život, jedu na dovolenou, to si neužiju.. Já se vážně snažím, bez zastrčeného trika nevylezu, hodně piju, preventivně se snažím jíst brusinky, po koupání v bazénu si měním spodek plavek a to okamžitě, po sexu se jdu vyčůrat. Tak co je špatně? A mám pár dní počkat, třeba ten zánět odezní úplně sám, nebo hned k doktorce? Děkuji moc za vaše rady a názory!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mi třeba pomohlo: Nikam nelozit, pořádně se zababuchat do teploučka a pít čaj na spodek. Ale furt pit, když ti dojde hned si udělat novy a pit, pit, pit...A ten sex ti to teďkom taky moc nepomůže. Bude dobré, když si ten přítel třeba tři dny počká :))

  • Já tím také zhruba od 18 do 22 let trpěla. Z antibiotik kvasinky, z toho zase zánět močáku.....pak to postopně začlo odevznívat. Ale nesmím prochladnout a musím denně furt pít (i když mi nic není) jakmile nevypiju cca 3 l - tak jdu večer na wc a pociťuji štipkání a tak hned piju, musí se to proplachovat, aby ten zánět nepostupoval výš k ledvinám, ale tou trubicí se postupně vyplavoval. Jinak jsem měla bylinkové kapky a kapala si je na posílení imunity. Určitě si zajdi někam, kdo se zabývá homeopatikama a nech si poradit bylinky.

  • Mě pomáhají brusinky , ale ty Max brusinky a musí se brát dlouhodobě. Píšeš, že jíš kyselé, to si myslím, že ještě víc dráždí močové cesty. Hodně pij bylinkové čaje , mě pomáhá zlatobýl. Jinak sex teď omezte. Přeju, ať se ti brzy uleví.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist