Opakovane zanety

Otázku položila: Anonymní uživatelka #342211 9.1.2017 14:14

Holky pomoc. Co na neustale zanety tam dole?ale ne kvasinky. Co kontrola, to antb. Uz jsem z toho nešťastná. Trvá to nekolik let, radsi na ty stery nechodim. To jsou min. 5tery antb. Rocne. A pritom ja nic necitim, nemam potize. Jak jdu na gyn, odnasim antb. Help... Partner staly, preleceny, zdravý...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • janalab9.1.2017 17:06

    Co zmenit gynekologa? Pokud se to opakuje a tento si s tim nevi rady...

  • Heli269.1.2017 14:51

    A co je původce zánětu?

  • ivcule19.1.2017 20:33

    Asi bych taky zkusila jiného dr. Ale když jíš antibiotika, tak to ničí mikroflóru všude - střeva, ženské cesty apod, to bych zkusila podpořit laktobacily. Měla jsem problémy, že se mi střídaly záněty močových cest a ty gynekologické, pořád dokola, taky jsem z toho byla zoufalá. Nakonec mi našli sníženou funkci štítné žlázy. Dostala jsem Letrox a po několika měsících byl klid. Ale když půjdeš jen k obvoďákovi, udělá ti jen test na štítnou žlázu, nějak TFK nebo tak nějak jsou ty písmenka (dá se to najít na netu), to bývá většinou v pořádku, obvoďák řekne, že štítná žláza je v pořádku, musíš si vyžádat test na protilátky štítné žlázy (jsou dvě). Já měla štítnou v pořádku, ale protilátky průšvih. Když ti to obvoďák nebude chtít udělat, musíš na endokrinologii. Ale třeba bude problém někde jinde. Hodně štěstí.

  • Rebeca31.1.2017 16:32

    Rozhodně bych si na vašem místě řekla o vyhotovení autovakcíny přímo vám na míru. Účinnost je vysoká a při takto častých infekcích je to podle mého dost zásadní. Je dost možné, že vám to lékař nenabídl proto, že vyhotovení takové vakcíny je dost finančně nákladné (nicméně to hradí pojišťovna a vy neplatíte nic).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist