On a jeho bývalá přítelkyně

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56015 29.1.2013 16:48

Ahoj holky,
mám takový menší problém. Pořád nad tím přemýšlím a nejde mi to z hlavy ven.
Když jsme spolu s mým přítelem začli chodit, mluvili jsme o našich předešlých vztazích a tak. Řekl mi, že potom, co se rozešel se svojí druhou přítelkyní se opět začal vídat s tou první. Dokonce jsem z něj vytáhla, že ona měla v té době přítele, takže ho s mým přítelem tehdy podváděla. Nedávno jsme na to narazili opět a já jsem mu na rovinu řekla (už jsem měla v sobě pár skleniček vína), že přemýšlím nad tím, že ho pořád k té jeho první bývalé něco táhne, když se s ní ještě po té druhé scházel, i kdyby jen fyzicky. On mi na to řekl, že se spolu vídali jen jako kamarádí a dál to nechtěl rozebírat. Momentálně vůbec nevím, co si o tom mám myslet :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud ti přítel řekl, že se vídali jen jako kamarádi, tak bych to dál nerozebírala. Kdyby s tebou nechtěl být, tak s tebou není. Užívej si vztahu a neřeš minulost. Hodně štěstí! :)

  • souhlasím, nechala bych to být a nehledala problémy.

  • Jak radí holky, nechala bych to být, hlavně pokud ti tvůj přítel nezavdal příčinu na jeho bývalou přítelkyni žárlit - například kdyby se vídali ještě teď... Mám doma ÚPLNĚ ten samý případ, ale můj přítel té svojí bývalé přítelkyni dokonce nedávno napsal. Ale jak tu bylo zmíněno, kdyby s tebou být nechtěl, tak není... Já jsem se taky po rozchodu dlouhou dobu vídala s bývalým přítelem, ale neznamená to, že teď s odstupem času bych ho chtěla zpátky... Ano, zažili jsme spolu pěkné věci, rozchod mě mrzí, ale prostě není to chlap pro mě :-) Snad tě to trošku uklidní ;-) Zkus si tu situaci převést sama na sebe a nech minulost minulostí... Oni to mají chlapi kolikrát jinak, to my si z ničeho dokážem vytvořit v naší hlavě problém velikosti slona, i když o nic nejde ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist